Lagi czy...?

Witam ! Mam problem z grą rohan. Gdy włączam wszystko jest ok lecz gdy zbliżam się do potworka nie moge go bić a wszystko sprawia wrażenie jakby były wielkie lagi, a potwory obierają tę samą ścieżkę, chodzą następnie znikają i pojawiają się w pierwotnym miejscu i tak wkółko. Po czym po chwili wyrzuca mnie z gry i jest resp mojego chara w świątyni z połową hp. Czy to są lagi? i czego to może być przyczyna. Internet jest w granicach 1Mbit/s.

Pozdrawiam.

Gra wyłącza się zawsze po takim samy czasie? Jak zachowują się ludzie w mieście?

IMO już po wejściu do gry, rozłącza Cię z serwerem i przez chwilę grasz na tzw "pustym kliencie" - offline.

Sprawdź, czy nie blokuje Ci gry firewall, spróbuj zrobić reinstal.

Tak mniej więcej po tym samym czasie. Ludzie w mieście stoją i się nie ruszają.Firewall raczej nie blokuje bo gdyby blokował to bym się wogóle chyba nie zalogował ;).

Teraz przynajmniej wiemy, że to nie lagi :P

Tak, jak mówiłem, zaraz po wejściu do gry , wyrzuca Cię z serwera i grasz offline.

Spróbuj przeinstalować, pobierz manual patcha.

Nie mam pojęcia ,co jeszcze można zrobić..

przeinstalowywałem dalej nic :(. Troche dziwne :P lagi to na pewno nie są bo mam teraz internet 3Mbit/s troche za szybki na lagi (mowa tu sieci rano mniej ludzi idzie szybciej ale nigdy poniżej 1-1,5Mbit/s) więc lagi raczej odpadają.

Witam ! Mam problem z grą rohan. Gdy włączam wszystko jest ok lecz gdy zbliżam się do potworka nie moge go bić a wszystko sprawia wrażenie jakby były wielkie lagi, a potwory obierają tę samą ścieżkę, chodzą następnie znikają i pojawiają się w pierwotnym miejscu i tak wkółko. Po czym po chwili wyrzuca mnie z gry i jest resp mojego chara w świątyni z połową hp. Czy to są lagi? i czego to może być przyczyna. Internet jest w granicach 1Mbit/s.

Pozdrawiam.