Witam, otóż mam taki problem. Po najnowszym patchu podczas gry mam wrażenie jakbym miał nieziemski ping w granicach 4000-5000ms i do tego caly czas mnie rozłącza. Nie jest to wina mojego łącza, ponieważ cały czas pingujac w cmd, nie mam zadnych zerwań połączenia, ping w granicach 29-30ms, podczas gry pokazuje równie dobry. Dodam, że nie chodzi mi o małą ilość fps. Znacie jakiś sposób aby to naprawić?
Lagi, freezy, dc po najnowszym patchu
YYYYYY WTF ???
A tak rly idź do dostawcy internetu, ty masz 4000-5000 ping ja mam po 90 więc to nie wina lola,
A jeżeli chodzi o małą ilość fps to luknij w ustawienia graficzne,pobaw się z tym.
Albo włącz repaira w lolu,ale nie wiem czy cos to pomoże ^^
UP
Kolego, mam wrażenie ale ty chyba nie przeczytałeś uważnie mojego posta... Napisałem wyraźnie, że tylko odnoszę wrażenie takiego pingu, lecz wszystko na moim łączu działa poprawnie. Napisałem również, że NIE CHODZI MI O MAŁĄ ILOŚĆ FPS. Nie wiem czy powyższy użytkownik zrozumie o co mi chodziło, lecz dla innych dodam, iż gracze z którymi gram mają podobny problem ( Nie wszyscy).
Na problemy po najnowszych patchach zawsze pomaga reinstall. Raz na jakis czas mam "dolegliowsci" jak twoje + dodatkowe .
Po drugie, to że ty gosciu masz 90 pingu to nie znaczy "ze wszystko jest okej" z ich serwerami, wiec nie pieprz głupot znaffco kurzych jaj.
@WujekKijaszek, dzięki za konkretną odpowiedź, zaraz zabieram się za re-install
WIndows ?
Mam ten sam problem, FPS 150+, ms 35 jak gdyby nigdy nic ale czasem łapię "laga" którego jakby gra nie widzi. Nie wiem, chyba też strzelę reinstalla bo jest to irytujące ;_;
@DeimonD
Windows 7. Swoją drogą co ma windows do lagów na lolu. Może mam Ci jeszcze podać jakiej firmy mam myszkę?
@WujekKijaszek, re-instal pomógł, wielkie dzięki!
A to że mogłeś mieć windows 8 i tam są niekiedy spadki fps, jednak na przyszłość lepiej podaj sprzęt jaki masz - grasz. No i oczywiście system czy tak naprawdę trudno napisać podstawowe informacje o sprzęcie. A tak użytkownicy mają się bawić zgaduj w zgadula.
Napiszę jeszcze raz. NIE MAM PROBLEMÓW Z CHOLERNYMI SPADKAMI FPS, a z "niewidocznymi" lagami. Lagi czyt. PING.
"freezy," mogą brać się ze spadków fps nawet jest to na głównej stronie lola napisane, w info pomocy technicznej. Jednak zamiast naskakiwać na ludzi zajrzyj na stronę główną. Napisałeś problem rozwiązany więc koniec off topu bo wany wlecą, i znowu będzie płacz.
Freezy mogą brać się ze spadków FPS, owszem! Ale jeżeli decydujesz się komuś pomóc, to pierwsze co powinieneś zrobić jest zapoznanie się z tematem. W pierwszym poście napisałem, że nie chodzi mi o spadki FPS, czyli chyba wyklucza rzekome freezy z przyczyny małej ilości klatek na sekundę prawda? Bardzo proszę o zamknięcie tematu, bo kolejna osoba jak widać nie przeczytała dokładnie pierwszej wiadomości.
Dobrze mój błąd bo nie przeczytałem ostatniego zdania, zmęczenie robi swoje (ponad 9h szkolenia). Co nie zmienia faktu, że skupiłem się na frezach. Jednak koniec tematu bo wątek się wyczerpał - jednak na przyszłość warto podać sprzęt (przynajmniej kartę grafiki, proca, i może ram). To tyle problem rozwiązany rozwiązany (jak na nowo pobrałeś lola to jeszcze odinstaluj pando media booster jeśli tego nie zrobiłeś jeszcze ).
Ok, na przyszłość będe pamiętał o podaniu specyfkacji sprzętu, a co do błędu to w sumie Ci się nie dziwie, też miewam męczące dni Dzięki za przypomnienie o PMB, całkiem wypadło mi to z głowy, żeby ten szit usunąć. Proszę jeszcze raz o zamknięcie. ^.^
Zanim zaczniecie robić jeszcze większy shitstorm o nic, zamknę. Następnym razem więcej czytania ze zrozumieniem albo pokory, ludziska...
Witam, otóż mam taki problem. Po najnowszym patchu podczas gry mam wrażenie jakbym miał nieziemski ping w granicach 4000-5000ms i do tego caly czas mnie rozłącza. Nie jest to wina mojego łącza, ponieważ cały czas pingujac w cmd, nie mam zadnych zerwań połączenia, ping w granicach 29-30ms, podczas gry pokazuje równie dobry. Dodam, że nie chodzi mi o małą ilość fps. Znacie jakiś sposób aby to naprawić?