Lagi outland czy tylko tu?

Witam mam pytanie jak wiemy jest mea ddos i hype na serverach. Jednak widze ze czesc znajomych np. z BL wbila juz konkretny lv 98+. Czy taki mega fail jest tylko na oiutland ze nie da sie grac czy wszedzie? Poniewaz niie wiem czy przesniesc i gdzie przeniesc postac. Z gory dziekuje za odp

Tylko na mało zaludnionych serverach nie ma lagów.
Zobacz tylko na te kolejki wieczorami po 3-4k :e
Jak się ktoś szybko przebił przez tę całą masę graczy na mniej zaludnione tereny do questowania to nie ma problemu z lagami.
Można ewentualnie robić dungi do 100.

Tiger lagi są raczej na wszystkich EU serverach więc nie warto tracić pieniędzy na przenoszenie postaci a jeśli chodzi o poziom twoich znajomych to zapewne wykazali się większą cierpliwością i i jakoś zaakceptowali tą sytuację, swoją drogą Blizz zaliczył niezłą wpadkę z tą premierą chociaż chyba i tak mniejszą niż w przypadku D3 pewnie całe te zdarzenie wynagrodzą jakimś tygodniowym przedłużeniem czasu gry ale to tylko moje przypuszczenia.

Tiger lagi są raczej na wszystkich EU serverach więc nie warto tracić pieniędzy na przenoszenie postaci a jeśli chodzi o poziom twoich znajomych to zapewne wykazali się większą cierpliwością i i jakoś zaakceptowali tą sytuację, swoją drogą Blizz zaliczył niezłą wpadkę z tą premierą chociaż chyba i tak mniejszą niż w przypadku D3 pewnie całe te zdarzenie wynagrodzą jakimś tygodniowym przedłużeniem czasu gry ale to tylko moje przypuszczenia.

Wpadkę ?

Kolego przy premierze każdego dodatku było to samo.

Tysiące ludzi w jednej lokacji, ogromny world ms, ciężko zrobić questa.

Zobaczyłbyś co było na premierze Cata albo MoP to byś dopiero szału dostał...

Niestety 5 godzin czekania murowane. Maja jednak przywtocic pre wodowe limity na realmy, bo jak pisali zmniejszyli je nie wiem po co. Na Argencie mimo kolejek draenor nie jesst jakos mega okupowany. Wiekszosc luda klimatuje albo ciupie insty, mozna spokojnie progresowac z questami dzieki bogom.

https://www.youtube.com/watch?v=Lf8liOh32xI

Tyle w temacie

Jeżeli o dziwo ktoś nie ma takiej możliwości aby zminimalizować wowa i czekać tych pare godzin, to warto sobie darować nerwy. Nadal są kolejki ponad 2k.

Witam mam pytanie jak wiemy jest mea ddos i hype na serverach. Jednak widze ze czesc znajomych np. z BL wbila juz konkretny lv 98+. Czy taki mega fail jest tylko na oiutland ze nie da sie grac czy wszedzie? Poniewaz niie wiem czy przesniesc i gdzie przeniesc postac. Z gory dziekuje za odp