Laman (leman)

Witam, otóż dostałem 3 pkt ostrzeżeń za nic...

Od moderatora lamana :)

ponoć za wyzwiska których nie uświadczyłem zobaczyć bo ich nie było...Sądzę że się wkurzył o to że nazwałem "anime" gównianymi chińskimi bajkami, bo jak wiemy ma avatar animowanego bohatera...

Pewnie po tym jak poszedł w kąt płakać, wrócił i dał mi warna za nic.

ogółem nie powiem co o tobie myśle bo dostałbym pewnie bana ^^

Jak wiemy został zmieniony regulamin gdzie ocenzurowane przekleństwa są zabronione oczywiście.Moderatorzy

mają to gdzieś nawet jak ktoś został zgłoszony a dają warny osobą które im się nie spodobały.

Jednak leman jest spoko moderator i jest tylko człowiek nawet on może nie radzić

sobie z emocjami.

Na avku jest postać z x-men.

Gratuluje podejścia, teraz wszystko się wyjaśni po dobroci. Dobrze, że na spokojnie to ująłeś, bez jakichkolwiek złośliwości.

Narzekacie, narzekacie. Widzicie coś niezgodnego z regulaminem? Zgłoście, wtedy moderator ma wszystko czarno na białym.

Macie problem? To ruszcie dupsko i napiszcie normalny temat, a jeszcze lepiej pw i po kłopocie.

Za każdym razem znajdzie się jakiś , który robi burdel.

2x up , nie było tam ani jednego przekleństwa.

2x up , nie było tam ani jednego przekleństwa.

Przypomnieć statusy??

Dodatek:

gównianymi chińskimi bajkami

Masz odpowiedź zgodną z regulaminem(Zrobiono większy rozmiar w określonym słowie abyś widział.

Po co w ogóle istnieje taki dział jak Zażalenia? Ludzie ogarnijcie się, macie jakieś uwagi to zwróćcie się do moda i wyjaśnijcie to, a nie zakładacie tematy z płaczem.

A ja mam pytanko: Czy regulamin dotyczy również administracji ?

Tak, bo nie są wojewodami.

2 posty i kozaczy, czy tylko dla mnie to jest prowokacja?
Poza tym taki agresywny ton wypowiedzi (jak w twoim przypadku) powinien podlegać warnom, to nie forum cdaction, że za wyzywanie kogos jest dozwolone, dopóki nie użyjesz jawnego przekleństwa.

Może to dziwne, ale większość osób składających zażalenia ma max. 100 postów i są nowi na forum.

To nie pierwszy raz kiedy wypowiadasz się w agresywny/zaczepny sposób, więc nie dziw się, że dostajesz warna. Jakby tego było mało łamiesz regulamin kolejny raz tworząc nowe konto.

Dobrze, że jest dział "zażalenia". Można się z czegoś tu pośmiać w grupie (czyt. Karczma).

Warn został postawiony nie za wyśmiewanie się z chińskich bajek, a za próbę poniżenia innego użytkownika ze względu na jego zainteresowania.

Witam, otóż dostałem 3 pkt ostrzeżeń za nic...

Od moderatora lamana :)

ponoć za wyzwiska których nie uświadczyłem zobaczyć bo ich nie było...Sądzę że się wkurzył o to że nazwałem "anime" gównianymi chińskimi bajkami, bo jak wiemy ma avatar animowanego bohatera...

Pewnie po tym jak poszedł w kąt płakać, wrócił i dał mi warna za nic.

ogółem nie powiem co o tobie myśle bo dostałbym pewnie bana ^^