Witam polećcie mi kogoś kto by był dobry na linii z ashe.
Oczywiście chodzi o normal game (a nie rankedy bo wiadomo, że najlepszy jest support )
Oczywiście chodzi o normal game (a nie rankedy bo wiadomo, że najlepszy jest support )
Na lane z Ashe? Alistair miażdży. Rammus też. No i jak powiedziałeś. Jakaś Janna lub Sona ( nie lubię soraki )
To są moje dwa typy.
Ashe to zwykly dps, szczerze mowiac z kim by nie poszla i tak da jakos rade.
Jako tako dobrze by było żeby wyskoczył z tobą jakiś Melee,
Chociaż Ashe + Evelynn na lini miażdzy.. Stun + Slow - KO w zasadzie.
Jako tako dobrze by było żeby wyskoczył z tobą jakiś Melee,Chociaż Ashe + Evelynn na lini miażdzy.. Stun + Slow - KO w zasadzie.
Ashe+ Evelynn to dla mnie wymarzeni przeciwnicy na lane'a z moimi runami pod armor penetration nie mam problemów z którą kolwiek z nich. Powiesz mi przecież Eve ma Shadow Walk cóż vision ward lub oracle i po sprawie .
Do Ashe proponowałbym bardziej Sion'a ma duży damage, a nie jest "squishy" tak jak Eve.
Dokładnie ward lub oracle na eve i lipa
a sion może i nie jest squishy ale jak gra się nim na AP czyli większość zbija się mu tarcze i dmg tylko ze stuna nie preferuję AD siona...
Może Pantheon co o tym myślicie stun + heartseeker + spear fajne combo i dzieki slow ashe da rade wejść cały heartseeker
Pantheon ma bardzo lipny DMG, bardziej proponowałbym Jax'a, który razem ze slow Ashe zrobi krwawą miazge z przeciwników ;p
Pantheon niestety należy do typu postaci "squishy" co z tego, że ma egidę? skoro przy postaciach z lepszym atk. speed egida nie ma znaczenia . Dobrą postacią także jest Malphite ma spory dmg z "q" i "e" no i ulti wyczesane w kosmos. Z mojego przykładu wiem bo malphite jest moim main championem(Malph i Kennen
) budując go pod tanka często zaliczam nawet quadra, a czasami nawet penta kille
.
Jak czytam wasze wypowiedzi z kim Ashe ma iść na Bot to mnie krew zalewa.
Jak się nie ma pojęcia o grze to się nie powinno wypowiadać.
Ashe + każdy support Soraka/Taric/Janna/Sona. Nikt więcej.
Ashe na mid'a ;D
Ashe + Janna the best ... Darmowy Bf dla ashe
Dokładnie pogrom ^.^ Ale to jak każdy carry ad idzie z supportem ale muszę ci powiedzieć że ostatnio grałem soraką z gp i też świetnie szło fb zawsze nasze i wgl :]
moim zdaniem najlepszy dla ashe jest tank bo nie oszukujmy sie ashe jest postacia z wielkim dps ale jak idziesz w ad to raczej w obrone i reszte nie wiec jest raczej papierem a nie tankiem rzekl bym ze jest prowadzacym do swietnego teamu potrzebuje tanka polecal bym dr. mundo to jest jeden z najlepszych tankow i tak jak kolega powiedzial alistar wymiata z nim a to dlatego ze bija alistara a ashe dojezdza wszystkich po kolei taki jest wiekszosc ludzi bije typa który ma więcej zycia bo mysli ze wygraja jak zalatwia go a w tym czasie ashe rozwala caly system ;D polecam w 100% tanka sprobuj
Apol
@UP
O.O
Miszczu ortografii w przyszłości będziesz nauczycielem!
@topic
Proponowane postacie na linie z ashe :
Janna
Soraka
Sona
Taric
---*
---*1
---*2
* - Wypad na mida
*1- jw.
*3 - jw.
Wg mnie jak nie masz supporta to najlepiej brać mida ;D
@Mistrzu cracked!!! Nie uważam to za dobry, spójny tekst ponieważ jestem trollem, neo i mam 4 lata.
@ do ciebię mistrzu cracked : Tak w ogóle : Napisałem to na szybko, przepraszam za to i obiecuję poprawę ;>
Tak ale oni tego nie rozumieją, że prawie każdy ranged ad idzie z supportem, żeby się sfarmić na minionach i wciskają kity...
a i jeszcze co możesz iść z Nidale leczy cię + jak ktoś wejdzie np z krzaków w pułapke ashe może go strzałą i nidalka tygrysek i koleś ginie :]
+ Skill "q" Nidalee.