w grach co znam mozna lapac oslabione potworki, znacie cos gdzie sie lapie zabite?
Łapanie
Jak nie zyje to nie zlapiesz, bo nie ucieka
Jak nie zyje to nie zlapiesz, bo nie ucieka
zombie ucieka, a nie żyje
A po co ty chcesz łapać zabite potwory? Jaki to ma sens? Chyba ze ci sie pomylilo i masz na mysli zwierzeta i gre pokroju deer hunter.
~Desu
W filmie pokemon lapali zupelnie nieprzytomne, co wcale nie uciekaly.
W filmie pokemon lapali zupelnie nieprzytomne, co wcale nie uciekaly.
Nieprzytomne kompletnie to nie martwe... jesli chcesz cos podobnego do pokemonow to digimony lub dragon quest: monsters, nie wiem co tam jeszcze jest.
~Desu
dlatego szukam gry gdzie sie lapie jak na filmie
dlatego szukam gry gdzie sie lapie jak na filmie
To graj w pokemony, emulacja gba i grasz, nie wiesz co to wpisz w google i to nie film tylko film animowany, bardziej pasuje bajka.
Nawiązując do tego co powiedział Flash, warto rzucić okiem na pokemmo, posiada bardzo fajne rozwiązania a działa na bazie emulatora gba
A może The Forest? Tam możesz coś zbierać, łapać i budować.
wlasnie w pokemonach potwor szedl mi na 1 hit i sie nie dalo zlapac
To może trzeba użyć słabszego pokemona albo lepszego pokeballa.
wlasnie w pokemonach potwor szedl mi na 1 hit i sie nie dalo zlapac
Używasz słabszego pokemona lub słabszych ciosów.
Brak sensu łapać w pokemonach 5 lvl pokemona używając np. 50 lvl.
Mogę nawet poradnik co i jak w pokemonach i pokeMMO jak trzeba dla ciebie.
No wow, jak pokemon ginie po jednym ataku, to uzywasz innego, slabszego. Albo zmieniasz swojego poka. Pomagaja tez ataki paralizujace, usypiajace i tak dalej. A pokemona mozna zlapac w zwyklego pokeballa nawet wtedy, kiedy jest on calkowicie zdrowy. Oczywiscie szanse sa male, ale lapalem juz w taki sposob legendarne psy z pokemon silver/gold.
kazdy poleca pokemony, znacie cos innego?
Jak dobrze pamiętam, było dużo serwerów gry pokemon na silniku tibii i tam się bodajże łapało pokemony dopiero po ich "zabiciu".
W Eudemons online masz stwory, które wykluwają się z jaja i pomagają Ci w walce.
Ok kolego widzę że internetów nie ogarniasz i siebie samego też. Sytuacja jest taka że gry tego typu są specyficzne i wyznacznikiem jakości jest tutaj pokemon, masa podobnych tytułów jest wydawana w Azji na niezbyt popularne konsole w Polsce typu WiiU czy Nintendo DS, a nawet jak coś powstało na PS to pewnie nawet premier nie miało w Polsce czy w Europie. Na forum jest mało ludzi z takimi zainteresowaniami ale są i ogarniają temat na ostro. Ale szukając takiej gry na PL stronach trudno cokolwiek znaleźć. Osobiście grałem w Poki na GBA i emulatorach i nigdy zamienników nie szukałem, ale coś tam poszperałem, w nic z tego nie grałem ostrzegam więc nie wiem jak będzie działać.
Masz tu pierwszy link: http://pdod.net/, jakieś tam Pokemon Dawn of Darkness, klienta trzeba ściągać, jak działa czy działa ile ludzi gra nie mam pojęcia, to musisz sam sprawdzić.
Druga gra to Digimon World DS, do tego trzeba emulator i romy, jeśli nie wiesz co to emulacja przykro mi bardzo musisz sam ogarnąć, linków nie dam bo konsola jeszcze na chodzie i zaraz będzie płacz że ja tu piractwo promuje.
Następna gra przeglądarkowa: http://www.monstermmorpg.com/ MONSTER MMORPG, łapiesz zwierzątka używasz w walce, szkolisz itd. Musisz sam sprawdzić i poszukać info o tym.
Kolejna produkcja jest też związana z emulacją i DS, Lost Magic. Sam sobie poszukaj opisów romów i emulatorów.
Jeszcze jedna o swojsko brzmiącym tytule Ni No Kuni, jest chyba na DS i PS3, jak mocno chcesz to ogarniesz.
I to by było na tyle, jeśli ktoś blady się robi jak to czyta to sory resory, ale linków nie daje, a sugestie odnośnie emulacji czy romów moim zdaniem piractwem nie śmierdzą, a tytuły nie są na tyle popularne czy wydawane w Polsce żeby wszczynać awantury z tego powodu także darujcie.
Pozdro, jak nic ci się nie spodoba, albo nie umiesz zapytać wujka google co jak zrobić to już twoja brocha.
Polecem świetną grę przeglądarkową o podobnej tematyce link do strony poniżej
www.facebook.com
Gra oferuje niezliczone ilości 'pokemonów' z czego każdy jest różny (trafiają sie duplikaty) oraz wiele ciekawych opcji jak chat z nowo złapanym pokemonem itp. Gorąco polecam i pozostaje mi tylko życzyć złap je wszystkie
PS: JEŚLI KOGOŚ URAZIŁEM TYM TROLLEM TO PRZEPRASZAM.