"Łapki" i "edycja"

Wg. mnie łapki na minus/plus są złym rozwiązaniem. Sami wiemy ile dzieciarni/trollow jest na tym serwisie i na każdym poście nie zgadzającym się z opinią guru(ale masz władze nad gimbusami ;p), z automata dostają łapki w dól.

Nie wiadomo także czy trollują, czy faktycznie treść postu aż tak bardzo razi ich w oczy.

Dlatego że doceniam sam pomysł, próbę wprowadzenia innowacji to proponuję aby zmienić system na same łapki w góre, choc osobiście brak w ogóle tego systemu najbardziej by mi sie spodobał.

Co do opcji edytuj, to proponuję aby dodać któreś z moich rozwiązań

-edytować można posta tylko do 5 minut od dodania

-edytować można tylko gdy twoj post jest najnowszym dodanym

Tak łatwiej bedzie zachować ład, oraz nie będzie takiej sytuacji że ktoś dostanie reporta to zmieni sobie treść posta.

Co do opcji edytuj, to proponuję aby dodać któreś z moich rozwiązań-edytować można posta tylko do 5 minut od dodania-edytować można tylko gdy twoj post jest najnowszym dodanym

Byłoby bardzo fajnie. Może wyjście z tym najnowszym postem nie jest zbyt dobre, ale co do czasu edycji w 100% się zgadzam.

A od czego są moderatorzy? Usunąć ten przygłupi system, i znaleźć z 2 modów którzy by kontrolowali główną.

@guru , @Admini wsyztsko jest ok tylko zamiast 10 łapek proponowal bym przez pol mniej bo jak narazie ciezko dobic , aby jakis negatywny komentarz mial wiecej niz 3/4 :) wiec 10 to kosmos

Wg. mnie łapki na minus/plus są złym rozwiązaniem. Sami wiemy ile dzieciarni/trollow jest na tym serwisie i na każdym poście nie zgadzającym się z opinią guru(ale masz władze nad gimbusami ;p), z automata dostają łapki w dól.

Nie wiadomo także czy trollują, czy faktycznie treść postu aż tak bardzo razi ich w oczy.

Dlatego że doceniam sam pomysł, próbę wprowadzenia innowacji to proponuję aby zmienić system na same łapki w góre, choc osobiście brak w ogóle tego systemu najbardziej by mi sie spodobał.

Co do opcji edytuj, to proponuję aby dodać któreś z moich rozwiązań

-edytować można posta tylko do 5 minut od dodania

-edytować można tylko gdy twoj post jest najnowszym dodanym

Tak łatwiej bedzie zachować ład, oraz nie będzie takiej sytuacji że ktoś dostanie reporta to zmieni sobie treść posta.