Laptop 2000-2500zł

Witam.

Jak w temacie. Potrzebuję jakiegoś dobrego laptopa w tym przedziale cenowym. Będzie on należał do siostry więc głównie będzie służył do muzyki, neta no i do tego co dziewczyny bardzo lubią czyli Simsy a mianowicie część 3. Ważna sprawa-najlepiej jakby był dostępny w sklepie Morele.net i miał Windowsa 7 wgranego.

Ja osobiście używam modelu:

Toshiba Satellite C670-12U i mogę spokojnie polecić ten model. Kosztuje 1900-2000. Będzie jak strzelił do tych kryteriów które podałeś.

http://www.morele.net/laptop-hewlett-packard-pavilion-g6-2260sw-c0y57ea-mocna-konfiguracja-i5-3210m-6gb-750g-hd7670-2gb-win8-535473/

ten wygląda nieźle

W MediaMarkt masz za 2399 12gb ramu jakaś grafika radeon 7....coś tam nie pamiętam przejeżdżałem i widziałem na bilbordzie

Chyba o tym mówisz 2499,00

W tym masz z wydajną grafiką 2448,81, a tu z wydajniejszym procesorem (karta też niczego sobie) 2485,01

Tu mas następnego 2154,91 karta wydajniejsza od tego co podał FlashGordon a tylko 5zł droższy (natomiast 4GB ramu). Sorry tu brak windowsa T E N chyba faktycznie najlepsza propozycja (w tej cenie) lecz tez z windowsem 8.

Tu masz 2237,01 z winowsem 7.. ale wszystko ma słabsze od tego wyżej (a tamten tańszy).

P.S. Ja pieprze wszystkie na Win 8... godne uwagi (DLACZEGO???) ;/

Chyba właśnie wezmę tego HP bo parametry ma bdb za rozsądną cenę. Siostra mi powie czy jej Windows 8 będzie pasował a jak nie to przeinstaluje system na 7.

Witam.

Jak w temacie. Potrzebuję jakiegoś dobrego laptopa w tym przedziale cenowym. Będzie on należał do siostry więc głównie będzie służył do muzyki, neta no i do tego co dziewczyny bardzo lubią czyli Simsy a mianowicie część 3. Ważna sprawa-najlepiej jakby był dostępny w sklepie Morele.net i miał Windowsa 7 wgranego.