Laptop dla kolegi

Mój kolega ma zamiar kupić laptop, głównie do grania w gry. Ma zamiar zakupić Laptop Acer Aspire ES1-131 (NX.MYGEP.003) ze strony morele. Da się na nim komfortowo grać w gry takie jak WoT? Czy lepiej kupić inny laptop w przedziale cenowym do 1000-1200 zł?

Za 1000zł to ciężko porządny tablet kupić, a co dopiero laptopa i to jeszcze do gier. Na tym Acerze to wota raczej nawet nie odpali.

Nie, laptop dobry to od 2200zł przy aktualnym kursie, nic poniżej nie jest warte tego. Tylko używane z 740M/840M

Akurat w WoT'a można grać nawet na zintegrowanej grafice z normalnymi fpsami tylko że na low oczywiście ;)

Nie na Celeronie z 2GB RAM !!!!!

Jeśli nie masz budżetu na coś z min. gt740m i 8gb ramu to odradzam jakikolwiek zakup.

Mój kolega ma zamiar kupić laptop, głównie do grania w gry. Ma zamiar zakupić Laptop Acer Aspire ES1-131 (NX.MYGEP.003) ze strony morele. Da się na nim komfortowo grać w gry takie jak WoT? Czy lepiej kupić inny laptop w przedziale cenowym do 1000-1200 zł?

a ) dlaczego akurat laptop?

b ) za ta kwote nie kupisz laptopa do gier, a sprzet do prac biurowych.

c ) za 1000zł mozna uzywana jednostke PC kupić która uciagnie WoTa.

d ) czemu sam kolega nie zapyta? Cos czuje ze to ty potrzebujesz pomocy, a nie kolega.