witam poszukuję laptopa do 1400zł +/- 100zł max, laptop bedzie sluzyl głównie do nauki, ale chciałbym od czasu do czasu zagrać w LoLa, w inne gry grać raczej na pewno nie będę ze względu na brak czasu
Laptop do 1400zł
Ten powinien być ok
http://allegro.pl/laptop-lenovo-g580h-i3-3110m-4gb-1tb-gf710m-80zl-i4490641553.html
jeśli chodzi o naukę i lola, pewnie jakąs używkę byś lepszą znalazł w tej cenie, ale ja takowego czegoś nie uznaje :>, zawsze lepiej mieć normalną gwarancję w razie czego... mozesz poszukać jeszcze podobnych modeli z innym prockiem, to w zasadzie koszt +- 60 zeta lub inną grafiką, ale najważniejsze nie brać grafy zintegrowanej !
Pewnie zaraz się znajdzie ktoś typu, dokładaj 200 stówki, na lapku za tą cenę nie pograsz itp. na lola styknie i będzie więcej czasu na naukę XD
Tak jak powiedział Ukryty. NIGDY nie kupuj używanych laptopów, chyba że mają gwarancję i nie zerwane plomby.
Pracuję w serwisie komputerowym i wiem co mówię. Wiem jak ludzie dbają o laptopy i wiem jak się je często naprawia.
Nie dasz rady dorzucić do Lenovo G500H z i3 i Hd8750? To jest najlepszy wybór do grania w okolicach tej ceny - psokojnie uruchomisz nawet jakieś nowe gierki.
Jesli nie to proponuję coś z integrą 4600 (poziom GF710/GT720): Lenovo G510 z i3 haswell i integrą 4600.
witam poszukuję laptopa do 1400zł +/- 100zł max, laptop bedzie sluzyl głównie do nauki, ale chciałbym od czasu do czasu zagrać w LoLa, w inne gry grać raczej na pewno nie będę ze względu na brak czasu