Witajcie!
Potrzebuje małego laptopa głównie do przeglądania internetu i pracowania w Microsoft Office. Mam nadzieję, że pomożecie Budżet: 1500 zł.
Z góry dzięki!
Witajcie!
Potrzebuje małego laptopa głównie do przeglądania internetu i pracowania w Microsoft Office. Mam nadzieję, że pomożecie Budżet: 1500 zł.
Z góry dzięki!
jakbys dozbieral 1800 to na xkom kupisz juz asusa t100 calkiem fajny sprzet na uczelnie
Od razu dodam, żeby nie był to taki typ laptopa (taki odpinany) i kwota nie może przekraczać tych 1500 zł.
Za te pieniądze najlepszym wyborem będzie http://www.x-kom.pl/p/185136-notebook-laptop-15-6-asus-x552cl-sx019d-i3-3217u-4gb-500-dvd-rw-gf710.html.
Mocny procesor I3 posłuży pare lat , 4gb pamięci i dedykowana karta graficzna , jak przyjdzie ochota to przynamniej pograsz.
Reszta to raczej jakieś crapy w tej cenie.
X-kom ma najniższe ceny więc nie ma co raczej szukać w innych sklepach.
Pozdrawiam
Szkoda że nie napisałeś wcześniej sprzedawałem swojego Lenovo do internetu igła do gier wgl sie nie nadawał za 500zł.
Do 1500 może jakis Asus ?
Nomad Twój post nic nie wnosi. Może jakiś asus? Asusów na rynku jest 19203812093812093812093 milionów.Jak komuś chcesz pomóc to jakiś konkret.
Laptop tylko i wyłącznie do przeglądania internetu i pracy w Microsoft Office. Do gier mam stacjonarny komputer.
Jedynie ułatwienie do MS office to dotykowy ekran. Raczej każdy laptop radzi sobie z netem i MS officem... To zależy czy Ci odpowiada taki laptop.
Preferuje używanie MS Office bez dotyku. Poszukuje małego laptopa z najlepszymi specyfikacjami w tej cenie.
Małego... 11 cali ? Czy 15 ? Ile dla Ciebie to mało?
Najlepszy mniej więcej w przedziale 11-13 cali
Witajcie!
Z góry dzięki!