Witam wszystkich. Poszukuję laptopa do gier w podanej przeze mnie cenie. Wiem, że nie kupię nic potężnego, ale też nie chce grać w jakies najnowsze tytuły. Zależy mi na tym, żeby kupić najbardziej optymalny laptop pod gry w tej cenie. Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi ^^
Laptop do 1500 zł
Laptop do gier za 1500? W tym przedziale nic nie dostaniesz poza sprzętem do przeglądania internetu, biura i filmów.
Podaj lepiej gry, które Cię interesują. Może coś się uda wyszukać. I jeszcze jedno pytanie, czy w grę wchodzi używany sprzęt?
Polecam TEN sklep. Sprzedają laptopy powystawowe z różnych krajów w niskich cenach. Oczywiście gwarancja obowiązuje. Troje moich znajomych kupiło tam laptopa i są zadowoleni. Stety lub niestety w grę wchodzą tylko Lenovo
za taka cenę tylko używki. No chyba ze chcesz oglądać gameplaye na YT
Acer E5-573G i3-5005U/8GB/500/Win10 GF920M na cuda nie licz, tylko tytuły jak LOL czy Simsy i podobne o takich wymaganiach
Witam wszystkich. Poszukuję laptopa do gier w podanej przeze mnie cenie. Wiem, że nie kupię nic potężnego, ale też nie chce grać w jakies najnowsze tytuły. Zależy mi na tym, żeby kupić najbardziej optymalny laptop pod gry w tej cenie. Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi ^^