Laptop do 2 tys do gier (min.WoWa)

Witam jak w temacie poszukuje jakiegoś niedrogiego laptopa do gier miło by było gdyby WoW chodził na maksymalnych w 60 klatkach no i nie obraziłbym sie jakby jakieś inne produkcje jako tako chodziły nie wiem czy za taki przedział cenowy kupie coś pod moje wymagania, myślę też o blaszaku ale ostatnimi czasy jestem bardziej mobiliny.

Nie znajdziesz lapa za 2k co pociagnie Wowa na maxymalnych przy 60klatach. Moze za 4k podola na maxymalnych ustawieniach, ale moze. Za 2k kupisz blaszaka co ogarnie Wowa na srednich full hd przy stalych 60 klatakch. Na laptopa nie licz.

Na maksymalnych ustawieniach, czyli na 10, nie utrzyma tych stałych 60 fps nawet desktop z górnej półki, a co dopiero lapek za 2k. Niestety, zbyt stary engine i słaba optymalizacja robią swoje.

Laptop do gier 2k

Przeczytaj to na głos opie

No w sumie takich odpowiedzi się spodziewałem, chyba lepiej będzie blaszaka jakiegoś uskładać.

Witam jak w temacie poszukuje jakiegoś niedrogiego laptopa do gier miło by było gdyby WoW chodził na maksymalnych w 60 klatkach no i nie obraziłbym sie jakby jakieś inne produkcje jako tako chodziły nie wiem czy za taki przedział cenowy kupie coś pod moje wymagania, myślę też o blaszaku ale ostatnimi czasy jestem bardziej mobiliny.