Laptop do 2000-2200

Witam serdecznie. Mam mały problem ponieważ chciałbym zakupić laptop w granicach 2000-2200 i aby spełniał wymagania sprzętowe nowym tytułom szczególnie grom MMORPG takich jak TERA,AION,GW2,SWTOR itp. Przeszukiwałem interenet ale ogólnie nie mogę się zdecydować mam nadzieję że pomożecie mi w tym i dacie jakieś fajne propozycje. Dzięki i pozdrawiam

hmm ja bym na twoim miejscu nazbierał z 500zł i zakupił lenovo Y580 bardzo dobre są te laptopy chodz cena też duża :)

http://allegro.pl/lenovo-y580-i3-3110m-8gb-1000gb-gtx660-2gb-jbl-i3575544236.html

Jak masz już tyle kasy, to na Twoim miejscu dozbierałbym więcej i od razu kupił coś porządnego, lepiej nie płacić na siłę i kupować jakiś badziew, polecam ASUS R700VJ - świetny laptop do gier, niestety trochę wyższa cena, ale na prawdę warto.

ogólnie to nie laptop dla mnie tylko dla brata i to ma być prezent i moje fundusze pozwalają tylko na 2000-2200 max i to prezent na urodziny. To ma być laptop do gier MMORPG a nie do BF4 itp chyba że na minimalnych ustawieniach.

Ja około 2 lata temu kupiłem laptop Toshiba Satellite L750-1e8 za troszkę ponad 2000zł. Działa bez problemu do dziś a gry, które wymieniłeś chodzą na nim na średnich ustawieniach graficznych. Gry z typu Wiedźmin 2 także chodzą, ale już na trochę gorszych ustawieniach. Tak więc jakbyś już koniecznie chciał kupić w tym przedziale cenowym to polecam, ale też bym Ci radził dozbierać na coś lepszego skoro już masz tyle kasy uzbierane.

niestety to musi być do maksymalnie do 2200 bo muszę go kupić jeszcze w tym tygodniu bo brat ma urodziny i to ma być prezent. Więcej nie dam niestety a raczej w takim przekroi powinno coś się znaleźć

np coś takiego ?? http://allegro.pl/lenovo-g580-i5-3230m-8gb-1000gb-gt635-2gb-promocja-i3553409958.html

Bardzo dobry wybór, ogólnie polecam markę Lenovo, mam do nich zaufanie :) Tak samo jak do Asusa, możesz śmiało brać ten, który podrzuciłeś :P

ok dzięki wielkie za pomoc "D

Witam serdecznie. Mam mały problem ponieważ chciałbym zakupić laptop w granicach 2000-2200 i aby spełniał wymagania sprzętowe nowym tytułom szczególnie grom MMORPG takich jak TERA,AION,GW2,SWTOR itp. Przeszukiwałem interenet ale ogólnie nie mogę się zdecydować mam nadzieję że pomożecie mi w tym i dacie jakieś fajne propozycje. Dzięki i pozdrawiam