Laptop do +/- 3000 zl

Witam, tak jak w temacie poszukuje laptopa dla gracza w granicach okolo 3 tys zl, jest to granica ruchoma jesli by cos bylo warte uwagi to te 200 czy 300zl nie robi roznicy :). Prosze nie pisac ze jesli chce kompa do gry to zebym kupil PCta, bo potrzebuje komputera zarowno do zabawy jak i do pracy,a jestem przekonany ze za takie pieniadze mozna juz sobie kupic cos przyzwoitego tylko ciezko mi jest wybrac, potrzebuje zatem Waszej pomocy :)

"poszukuje laptopa dla gracza" Nie ma czegoś takiego jak laptop do gier (no może i jest ale na pewno nie w tym przedziale cenowym).

Dorzucę też przepis na naleśniki :

Przepis na naleśniki:

150 g mąki

1 łyżeczka cukru pudru

2 jajka

240 ml mleka

szczypta soli

3 łyżki roztopionego masła lub oleju

olej roślinny do smażenia

Wykonanie:

Mąkę przesiać, dodać cukier puder, jajka, mleko i sól. Zmiksować, przykryć ściereczką i odstawić na 30 minut. Przed samym smażeniem dodać do ciasta roztopione masło lub olej i wymieszać. Naleśniki można smażyć na suchej patelni (tylko pierwszego naleśnika usmażyć na oliwie) lub też wszystkie kolejne naleśniki smażyć na tłuszczu.

mod_ico.png
Kiepski żart.. - crracked

Jeśli chciał byś laptop do grania to musiał byś zapłacić bagatela 6 tysi.

UP-1259080250_by_Qwers_500.jpg

Zdaje mi się, że lepiej kompa kupić niż laptopa. Ostatnio był temat i guru(?) Dzz(?) albo jakiś użytkownik z zielonym znaczkiem wstawił stronkę z kompami do np. 1500 zł. Poszukaj(mi się nie chce) ;p. Jeżeli koniecznie laptop to Ci nie pomoge bo w tym nie siedze. 1,5 bezsensownego posta powyżej mojego ;p. Poza tym możesz polecieć do mięsnego(ojj komputerowego) i zapytać sprzedawcy. On doradzi Ci na pewno lepiej niż my.

@2up pierwszy raz widze cukier puder do ciasta na naleśniki. Najlepiej dolac olej nie masło, nie widziałem żeby przykrywać ścierką i najlepiej smażyć wszytkie na odrobinie oleju.

Witam, tak jak w temacie poszukuje laptopa dla gracza w granicach okolo 3 tys zl, jest to granica ruchoma jesli by cos bylo warte uwagi to te 200 czy 300zl nie robi roznicy . Prosze nie pisac ze jesli chce kompa do gry to zebym kupil PCta, bo potrzebuje komputera zarowno do zabawy jak i do pracy,a jestem przekonany ze za takie pieniadze mozna juz sobie kupic cos przyzwoitego tylko ciezko mi jest wybrac, potrzebuje zatem Waszej pomocy

A ja mam takie pytanie, jak to jest zyc w miescie, w ktorym nonstop smierdzi?

Laptop za 3k? Zorientuj sie na allegro, a potem idz do sklepu. Tylko nie idz do saturna, mam zle doswiadczenia :<

Korbi pusty jestes jak sloik po ogorkach. Jesli nie znasz sie ani troche to sie nie wypowiadaj, a nabijaj posty gdzie indziej. Co do reszty osob dziekuje za chociaz chec pomocy, Panowie tylko tez jest taki szkopul ze nie o to chodzi zeby crysis 2 mi chodzil na full detalach z najnowszymi cudami na kiju, tylko o to zeby od taki powiedzmy starcraft 2 na mid detalach nie mial choc chwili laga. Moj znajomy kupil sobie 4 miesiace temu laptop od asusa za 2600zl (okolo) niestety nie jestem w stanie podac w tej chwili jego parametrow, ale tak czy siak smiga mu wszystko az milo, tak ze wcale nie musze wydawac nie wiadomo jakich pieniedzy aby zakupic cos w miare rozsadnego.

@Volgerd myslisz ze nie przegladam allegro? Nie komentuje :) Co do miasta, nie musze mowic chyba ze przeje**anie ;D Ale nie jest tak zle bo puszczaja pare wodna z kominow ( to to co tak strasznie smierdzi) tylko jak pada deszcz, wiec da sie przezyc ;P

Moj znajomy kupil sobie 4 miesiace temu laptop od asusa za 2600zl (okolo) niestety nie jestem w stanie podac w tej chwili jego parametrow, ale tak czy siak smiga mu wszystko az milo, tak ze wcale nie musze wydawac nie wiadomo jakich pieniedzy aby zakupic cos w miare rozsadnego.

To sie go do jasnej cholery spytaj i kup se takie samego, jeżeli Ci się spodobal. Takie to trudne? Wszystko tzn? Jakas propozycja gry o wymaganiach większych niz hmm... ABP, ktora mu poszła.

heh szczerze piszac tu mialem nadzieje ze choc jedna osoba bedzie w temacie laptopow i bedzie troche ogarniac to, ale sie przeliczylem widze.

@ Kamikadze - trudne to nie jest,bo jak bym chcial takiego samego to bym tu wcale nie pisal ? Czy to jest TRUDNE do zrozumienia? Po za tym 4 miesiace w dzisiejszych czasach jesli chodzi o technologie komputerowe moga namieszac, caly czas wychodza jakies nowe propozycje producentow,caly czas sie dzieje wiec on kupujac cos 4 miesiace temu za 2600 to teraz moze kosztowac np 2300, a ja dokladajac te 700zl moge miec 30% wydajniejszy komp ? (jest to wszystko napisane w czystej teori) tak dla wyjasnienia bo widze ze ciezko z rozumowaniem.

Przede wszystkim patrz na kartę graficzną. Znajdź jakiegoś potwora, a cała reszta będzie mniej ważna.

Witam, tak jak w temacie poszukuje laptopa dla gracza w granicach okolo 3 tys zl, jest to granica ruchoma jesli by cos bylo warte uwagi to te 200 czy 300zl nie robi roznicy :). Prosze nie pisac ze jesli chce kompa do gry to zebym kupil PCta, bo potrzebuje komputera zarowno do zabawy jak i do pracy,a jestem przekonany ze za takie pieniadze mozna juz sobie kupic cos przyzwoitego tylko ciezko mi jest wybrac, potrzebuje zatem Waszej pomocy :)