Witam, tak jak w temacie poszukuje laptopa dla gracza w granicach okolo 3 tys zl, jest to granica ruchoma jesli by cos bylo warte uwagi to te 200 czy 300zl nie robi roznicy . Prosze nie pisac ze jesli chce kompa do gry to zebym kupil PCta, bo potrzebuje komputera zarowno do zabawy jak i do pracy,a jestem przekonany ze za takie pieniadze mozna juz sobie kupic cos przyzwoitego tylko ciezko mi jest wybrac, potrzebuje zatem Waszej pomocy
Laptop do +/- 3000 zl
"poszukuje laptopa dla gracza" Nie ma czegoś takiego jak laptop do gier (no może i jest ale na pewno nie w tym przedziale cenowym).
Dorzucę też przepis na naleśniki :
Przepis na naleśniki:
150 g mąki
1 łyżeczka cukru pudru
2 jajka
240 ml mleka
szczypta soli
3 łyżki roztopionego masła lub oleju
olej roślinny do smażenia
Wykonanie:
Mąkę przesiać, dodać cukier puder, jajka, mleko i sól. Zmiksować, przykryć ściereczką i odstawić na 30 minut. Przed samym smażeniem dodać do ciasta roztopione masło lub olej i wymieszać. Naleśniki można smażyć na suchej patelni (tylko pierwszego naleśnika usmażyć na oliwie) lub też wszystkie kolejne naleśniki smażyć na tłuszczu.
Jeśli chciał byś laptop do grania to musiał byś zapłacić bagatela 6 tysi.
UP-
Zdaje mi się, że lepiej kompa kupić niż laptopa. Ostatnio był temat i guru(?) Dzz(?) albo jakiś użytkownik z zielonym znaczkiem wstawił stronkę z kompami do np. 1500 zł. Poszukaj(mi się nie chce) ;p. Jeżeli koniecznie laptop to Ci nie pomoge bo w tym nie siedze. 1,5 bezsensownego posta powyżej mojego ;p. Poza tym możesz polecieć do mięsnego(ojj komputerowego) i zapytać sprzedawcy. On doradzi Ci na pewno lepiej niż my.
@2up pierwszy raz widze cukier puder do ciasta na naleśniki. Najlepiej dolac olej nie masło, nie widziałem żeby przykrywać ścierką i najlepiej smażyć wszytkie na odrobinie oleju.
Witam, tak jak w temacie poszukuje laptopa dla gracza w granicach okolo 3 tys zl, jest to granica ruchoma jesli by cos bylo warte uwagi to te 200 czy 300zl nie robi roznicy . Prosze nie pisac ze jesli chce kompa do gry to zebym kupil PCta, bo potrzebuje komputera zarowno do zabawy jak i do pracy,a jestem przekonany ze za takie pieniadze mozna juz sobie kupic cos przyzwoitego tylko ciezko mi jest wybrac, potrzebuje zatem Waszej pomocy
A ja mam takie pytanie, jak to jest zyc w miescie, w ktorym nonstop smierdzi?
Laptop za 3k? Zorientuj sie na allegro, a potem idz do sklepu. Tylko nie idz do saturna, mam zle doswiadczenia :<
Korbi pusty jestes jak sloik po ogorkach. Jesli nie znasz sie ani troche to sie nie wypowiadaj, a nabijaj posty gdzie indziej. Co do reszty osob dziekuje za chociaz chec pomocy, Panowie tylko tez jest taki szkopul ze nie o to chodzi zeby crysis 2 mi chodzil na full detalach z najnowszymi cudami na kiju, tylko o to zeby od taki powiedzmy starcraft 2 na mid detalach nie mial choc chwili laga. Moj znajomy kupil sobie 4 miesiace temu laptop od asusa za 2600zl (okolo) niestety nie jestem w stanie podac w tej chwili jego parametrow, ale tak czy siak smiga mu wszystko az milo, tak ze wcale nie musze wydawac nie wiadomo jakich pieniedzy aby zakupic cos w miare rozsadnego.
@Volgerd myslisz ze nie przegladam allegro? Nie komentuje Co do miasta, nie musze mowic chyba ze przeje**anie ;D Ale nie jest tak zle bo puszczaja pare wodna z kominow ( to to co tak strasznie smierdzi) tylko jak pada deszcz, wiec da sie przezyc ;P
Moj znajomy kupil sobie 4 miesiace temu laptop od asusa za 2600zl (okolo) niestety nie jestem w stanie podac w tej chwili jego parametrow, ale tak czy siak smiga mu wszystko az milo, tak ze wcale nie musze wydawac nie wiadomo jakich pieniedzy aby zakupic cos w miare rozsadnego.
To sie go do jasnej cholery spytaj i kup se takie samego, jeżeli Ci się spodobal. Takie to trudne? Wszystko tzn? Jakas propozycja gry o wymaganiach większych niz hmm... ABP, ktora mu poszła.
heh szczerze piszac tu mialem nadzieje ze choc jedna osoba bedzie w temacie laptopow i bedzie troche ogarniac to, ale sie przeliczylem widze.
@ Kamikadze - trudne to nie jest,bo jak bym chcial takiego samego to bym tu wcale nie pisal ? Czy to jest TRUDNE do zrozumienia? Po za tym 4 miesiace w dzisiejszych czasach jesli chodzi o technologie komputerowe moga namieszac, caly czas wychodza jakies nowe propozycje producentow,caly czas sie dzieje wiec on kupujac cos 4 miesiace temu za 2600 to teraz moze kosztowac np 2300, a ja dokladajac te 700zl moge miec 30% wydajniejszy komp ? (jest to wszystko napisane w czystej teori) tak dla wyjasnienia bo widze ze ciezko z rozumowaniem.
Przede wszystkim patrz na kartę graficzną. Znajdź jakiegoś potwora, a cała reszta będzie mniej ważna.