Witam z racji że już założyłam konto na forum mam jeszcze jedno pytanie Zastanawiam się nad wymianą mojego starego Vaio na nowszy model szukam w miare dobrego laptopa do grania ale nie tyle co grania co takiego co się bardzo nieprzegrzewa interesują mnie tylko gry takie jak Cabal online i Lol eventualnie wiesiek 3 i gta 5 ale to tylko tak okacyjnie interesują mnie linki do stron w stylu ceneo gdzie mogła bym sobie takiego laptopa rozłożyć nz 20-0 rat ;] z góry dziekuje za odpowiedzi i linki pozdrawiam urzytkownicy
Laptop do 3k na raty!
Jeśli laptop do gier.....To polecił bym MSI...http://www.x-kom.pl/p/262162-notebook-laptop-156-msi-ge62-apache-i7-6700hq-8gb-1000-gtx960m-fhd.html Ten model Kosztuje on 4,5tyś ale...hmmm jest warty swojej ceny...Brat używa go na studiach i bardzo go sobie chwali..Chociaż i tak proponował bym złożyć Ci samemu komputer...Wyjdzie ci to o wiele taniej ...
Raty po -/+200zł
4,5k to zadużo ;[ 3k to mój limit to i tak jakieś 500 zł zadużo ale ojciec powiedział że mi coś dołoży tak więc ciągle czekam na jakieś oferty do 3k max i dziekuje za szybką odpowiedz pozdrawiam tu nie tyle chodzi o gry bo do grania w cabala czy lola nie potrzebuje sprzetu za prawie 5 tysi byle by się nie przegrzewał i windows 10 działał jak najbardziej stabilnie i jak już pisałam , bym mogła go rozłożyć na 25-35 rat tak po 80-120 zł max w pracy nie zarabiam najwięcej a mam również inne wydatki Pozdrawiam
Wiesz, mojej kobiecie kupiłem lapka za 1990zl. Typowy do prac biurowych; na pokladzie i3, 4gb ram, Geforce 920M/intel HD 5500 i gry jak Cabal, LoL czy nawet PES16 chodzą na maxymalnych ustawieniach bez zadnych problemow. Oczywiscie do Wieska 3 sie nie nada, ale GTA V na low pociagnie. Taki przyklad podalem, za 3k to juz mozna wybrac nawet dobrego lapka co spelni twoje oczekiwania.
no własnie czegos takiego szukam tylko moze z 8 mg ramu tak czy inaczej dzieki za zainteresowanie
Ale tam raty...możesz sobie rozłożyć po nawet po 60zł....jeśli bank się zgodzi a uwierz mi lepiej dopłacić to 1tyś zł i mieć coś dobrego niż kupić szmelc za 3tyś.
Prosze bardzo ! http://www.x-kom.pl/p/254386-notebook-laptop-156-asus-r510jx-xx087h-4-i5-4200h-4gb-1tb-win8-gtx950.html można też znaleźć za 3000 z 8gb ramu.
Zalety
- Bardzo ładny design
- Daje rade na srednich wiedźmin 3 40-60fps (wyłączane niektóre postprocesy roz. 720p)
- Nie grzeje się
Wady
- Asus, nie mam zaufania do tej firmy i niestety trafilem na egzemplarz z zepsutą baterią.
- Rozdziałka HD
Jednak mimo swojej ceny daje rade. Naprawde dobry laptop.
@up wkleiles tego samego laptopa cos ja, z ta roznica ze inny sklep. Fakt mozna dorwac z 8gb ram ale kolo 150zl trzeba doplacic.
Witam. Jako iż w ostatnim czasie miałem ten sam dylemat mogę się tutaj wypowiedzieć. Polecam się przyjrzeć mocno laptopowi lenovo y50 w konfiguracji z prockiem i7 16gb rami i karta 960 geforce 4gb
Jest to mocny sprzęt dla graczy i na razie we wszystko co grałem chodziło na najwyższych ustawieniach bez najmniejszego problemu
Gry jakienodpalalem to gta v, diablo i fifa16
Czytajcie ze zrozumieniem. Kolega ma do wydania max 3k zl, a wy oferujecie sprzet z przebitka grubo ponad 1,4k zl.
Czytaj ze zrozumieniem, nie kolega, tylko kolezanka.
Wedlug mnie zanim splacisz tego laptopa to juz bedziesz miec go dosyc.
@FankaCabala Zacznijmy od podstawowego pytania - Masz swój Windows czy chcesz kupić lapka z zainstalowanym Windowsem ?
Jeśli bez okienka, to szczerze polecam: http://www.x-kom.pl/p/261086-notebook-laptop-156-lenovo-y50-70-i5-4210h-8gb-1000-gtx960m.html
Niby 300 zł więcej, ale naprawdę warto. Mam ten sam model z tym, że na grafice GTX 860m i naprawdę nie mogę narzekać. Wiele nowych tytułów śmiga na najwyższych ustawieniach, czasami trzeba zejść do średnich a tutaj mocniejsza grafika na pewno poprawi wydajność. Procesor ma co prawda tylko 2 rdzenie (4 wątki) ale bardzo wydajne.
Możesz również zaszaleć i wziąć http://www.x-kom.pl/p/249958-notebook-laptop-156-lenovo-y50-70-i7-4720hq-8gb-1000-gtx960m.html
Naprawdę warto za taką cenę
(Czasowo niedostępny, ale możesz go znaleźć w wielu innych sklepach z tą konfiguracją i cena nie powinna się wiele różnić)
A z Windowsem niestety nie znalazłem nic ciekawego
Tak jak @up mam y50 z i5 i mogę szczerze polecić. Nowe gierki śmigają bez problemu, może nie na max ustawieniach ale naprawdę przyjemnie się gra. A taki LoL czy Cabal to sądze, że bez żadnego wysiłku uciągnie. Do tego ekran FHD, więc naprawdę spoko jakość
czyli lenovo y50 za 3tysie? Autor napisal ze do takiej kwoty. Fajnie ze macie takie laptopy... Ale to jest ponad 4tysie
Acer V5-591G i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950M (4GB VRAM) w tej cenie z matrycą matową
http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Acer-Aspire-V5-591G.158379.0.html
Witam z racji że już założyłam konto na forum mam jeszcze jedno pytanie Zastanawiam się nad wymianą mojego starego Vaio na nowszy model szukam w miare dobrego laptopa do grania ale nie tyle co grania co takiego co się bardzo nieprzegrzewa interesują mnie tylko gry takie jak Cabal online i Lol eventualnie wiesiek 3 i gta 5 ale to tylko tak okacyjnie interesują mnie linki do stron w stylu ceneo gdzie mogła bym sobie takiego laptopa rozłożyć nz 20-0 rat ;] z góry dziekuje za odpowiedzi i linki pozdrawiam urzytkownicy