Laptop do 650 EURO

Witam misiaki, sprawa wygląda następująco:

kumpel wyjechał do NL, szuka teraz lapka do 650 euro który, najlepiej, mógłby kupić podjeżdżając do media marktu. Niby ma być gamingowy ale z tego co wiem to najczęściej grałby w lola i hearthstona, jego dziewczyna w simsy czy razem jakieś gry dla dwojga. Kręcił go też Overwatch ale nie wiem czy w tej cenie znajdzie się coś co go ładnie uciągnie. Chodzi po prostu o to by zdobyć jak najlepszego lapka w tej cenie, ponieważ ja za bardzo się nie znam, a chłopak myśli że ja jestem spec i guru bo przesiaduje w necie :P. Dlatego przychodzę z prośbą do Was <3 .

link do STRONY

HELP!

Nie powiem, że się nie da tylko będzie ciężko, może jak by dołożył tak do 1000 lub/i kupił w Polsce.

Ten co ja mam w sygnie starcza na simy, lola, heartstona, nawet overa dało sie zagrać (w Dirty Bomba już nie), tylko, że lapka nie kupujesz na rok lepiej, aby trochę dłużej posłużył, dlatego z doświadczenia

- grafika musi być dedykowana minimum gf940m 8GB ramu procek i5/i7 i w coś tam pograsz

Jeśli jednak nie ma wyjścia to ten chyba musi być pogra w to co wymieniłeś jednak z nowszymi tytułami będzie problem, nie wiem czy warto, pewnie w polszy za taką samą cenę było by coś o wiele lepszego :> http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_asus-vivobook-r558uv-dm146t-1463192.html

Niestety nie wiem czy może to podciągnąć, a siedzi w NL więc jeśli chodzi o polske to odpada.
Co sądzicie o TYM, TYM i TYM?

Niestety nie wiem czy może to podciągnąć, a siedzi w NL więc jeśli chodzi o polske to odpada. 
Co sądzicie o TYM, TYM i TYM?

Żadne z tych nie mają nawet dedykowanej karty graf więc zapomnij o jakimś graniu na nich.

Dobra, skoro odpada zintegrowana, to co Wy na TEN, TEN lub TEN?

Witam misiaki, sprawa wygląda następująco:

kumpel wyjechał do NL, szuka teraz lapka do 650 euro który, najlepiej, mógłby kupić podjeżdżając do media marktu. Niby ma być gamingowy ale z tego co wiem to najczęściej grałby w lola i hearthstona, jego dziewczyna w simsy czy razem jakieś gry dla dwojga. Kręcił go też Overwatch ale nie wiem czy w tej cenie znajdzie się coś co go ładnie uciągnie. Chodzi po prostu o to by zdobyć jak najlepszego lapka w tej cenie, ponieważ ja za bardzo się nie znam, a chłopak myśli że ja jestem spec i guru bo przesiaduje w necie :P. Dlatego przychodzę z prośbą do Was <3 .

link do STRONY

HELP!