Laptop do gier (do 12 tys.)

Witam ;)

Planuje zamienić mojego blaszaka na laptopa i się zastanawiam na jakiego.. Tak do 12k zł max. Zastanawiałem się nad Razer Blade 2017 i7,gtx 1060 tylko ekran trochę mały ale za to bateria wytrzymała.A mnie po prostu do razera strasznie ciągnie bo fajnie wygląda. Polecicie coś ? Myślałem może o jakimś MSI ale na laptopach nie znam się, wiec czekam na wasze propozycje ;) Fajnie by było żeby laptop miał jednak jakiś większy ekran i wytrzymałą baterie.

Jeżeli taka cena to tylko Clevo . Wpisz i poczytaj opinię. Jedyna marka która może się z nimi równać to Alienware. Każdy element praktycznie wymienialny. Za taka cene brac i7 i pakowac do niego gtx 1060. To jak kupno nowego mustanga z silnikiem 2.0 eco boost :)

Polecam zapoznać się z ofertą DreamMachines, sam mam model z gtx 965m i sobie dalej chwalę :).

Jeżeli taka cena to tylko Clevo . Wpisz i poczytaj opinię. Jedyna marka która może się z nimi równać to Alienware. Każdy element praktycznie wymienialny. Za taka cene brac i7 i pakowac do niego gtx 1060. To jak kupno nowego mustanga z silnikiem 2.0 eco boost 

Polecam zapoznać się z ofertą DreamMachines, sam mam model z gtx 965m i sobie dalej chwalę :).

Kurde fajne są te laptopy jednak problem jest taki ze mieszkam w Niemczech i chwili mam możliwość zakupu tylko tutaj na miejscu i niestety żadnych z wyżej wymienionych laptopów nie mogę znalesc tutaj :(

12 000 zł za GTX1060? Za połowe tyle masz taki laptop.

Dell Alienware 17 i7-7700HQ/16G/256+1000/10Pro GTX1070

MSI GT73VR i7/16/1TB+256PCIe/Win10 GTX1070 120Hz

Nawet nowy ASUS ROG Zephyrus GX501VI i7/24GB/512PCIe/Win10 GTX1080

Kurde fajne są te laptopy jednak problem jest taki ze mieszkam w Niemczech i chwili mam możliwość zakupu tylko tutaj na miejscu i niestety żadnych z wyżej wymienionych laptopów nie mogę znalesc tutaj 

To jest akurat dla ciebie najmniejszy problem :) https://www.ceg-hardcorecustom.com/ proszę bardzo bardzo fachowi ludzie :) możesz do nich dzwonić i gadać po niemiecku albo po polsku :) pełna obsługa marki Clevo. Jeżli JA bym cos skladal za taka cene to zadne gotowce od MSI tylko własnie Clevo... :) Aaaa i było jasne to sklep niemiecki :) ale prowadzony chyba przez paru polakow doradza ci co wybrac od grafiki po sama matryce(mozesz tez poczytac opinie o nich na FB)

Nie sztuka jest wydac pieniadze, sztuka jest je wydac mądrze :)

Nie ma za co :)

To jest akurat dla ciebie najmniejszy problem  https://www.ceg-hardcorecustom.com/ proszę bardzo bardzo fachowi ludzie  możesz do nich dzwonić i gadać po niemiecku albo po polsku  pełna obsługa marki Clevo. Jeżli JA bym cos skladal za taka cene to zadne gotowce od MSI tylko własnie Clevo...   Aaaa i było jasne to sklep niemiecki  ale prowadzony chyba przez paru polakow doradza ci co wybrac od grafiki po sama matryce(mozesz tez poczytac opinie o nich na FB) 

Nie sztuka jest wydac pieniadze, sztuka jest je wydac mądrze  

Nie ma za co 

Dzieki wielkie tego szukałem ! :D A powiedz mi co byś w niego pakował ? Jakie części ? do 12k czyli 3k euro

Szczerze laptopy to nie moja bajka. Nie zajmuje sie tym. Wiem jedno żywotność laptopów jest krótsza niz PC raz ze wzgledu na podzespoły(taktowanie procesorów jest niższe w wersjach mobilnych to samo z grafikami) a dwa temperatury(są wyższe bo to zamkniete małe urządzenia). Ale Clevo ma dobrze ulokowane wentylatory a jako że caly laptop jest rozbieralny czyszczenie jest dokładniejsze. Ja bym brał coś mocnego by starczyło na dłuższy czas. Na bank i7 a za ta cene bez problemu dostaniesz z GTX 1080(to już bardzo mocna grafa). Poza tym ci goscie tam są zaawansowani w tym co robią. Na bank doradzą ci cos dobrego. Od siebie powiem że jak GTX 1080 dobrze jakby była matryca 120hz(jak grasz w FPSy) :)

Witam ;)

Planuje zamienić mojego blaszaka na laptopa i się zastanawiam na jakiego.. Tak do 12k zł max. Zastanawiałem się nad Razer Blade 2017 i7,gtx 1060 tylko ekran trochę mały ale za to bateria wytrzymała.A mnie po prostu do razera strasznie ciągnie bo fajnie wygląda. Polecicie coś ? Myślałem może o jakimś MSI ale na laptopach nie znam się, wiec czekam na wasze propozycje ;) Fajnie by było żeby laptop miał jednak jakiś większy ekran i wytrzymałą baterie.

Ja polecam przeczytać artykuł na temat " najlepsze laptopy do gier " , opisuje większość topowych produktów na tym rynku pod względem ich atutów może Ci się przyda.