witam czy mozecie podzielic sie ze mna swoimi pomyslami? czy sa w ogole laptopy na ktorych pogram w jakies nowe gierki w tej cenie ? pozdrawiam
Laptop do gier (do 3100zl)
Lenovo z i5h + gtx 960m.
Tak jak wyzej lenovo y50-70. Sam mam i polecam.
Polecam Ci dozbierać kase i kupić sprzęt który trochę Ci posłuży, zamiast kupować seryjne laptopy kup lepiej składaki.
a ja proponuje sie zastanowic czy wogole warto wydawac na cos coo i tak ma ci sluzyc jako mebelek domowy ... boo mnie zastnawia kto kupuje i po jakiego grzyba laptop ...
Jesli jestes tak bardzo mobilny i potrzebujesz lacznosc z siecia kup se tablet ...
Albo na studia tablet tez lepszym rozwiazaniem
Za 3100 zl mozna zlozyc stacjonarna maszyne do grania ... ktora poradzi z kazdym tytulem gry ... a laptop w tej cenie too w tibie se pograsz na high detalach
Ja przez studia zmieniałem miejsce zamieszkania z 5 razy, a lubiłem sobie pogać, laptop dla mnie był "must have".
Grając na sprzęcie za 4.5 tys, który kupiłem 2 lata temu, po podłaczeniu monitora i klawiatury gram w każdą nową grę przynajmniej na średnich detalach (GTA V, Wiedźmin) więc... to nie jest taka 'kasa wydana w błoto'.
Ale jeżeli jeszcze śledzisz ten temat to lepiej kup kadłubek i dobierz sobie konfiguracje zamiast kupować seryjnego laptopa z plombą...
@deedlebag prosił o zaproponowanie laptopa do 3100 zł, a nie o porady, czy inne "dobre rady".
Uzmysłówcie sobie w końcu, że co poniektórzy mają sztywny budżet, którego nie chcą i nie muszą przekraczać.
Mnie osobiście stać na laptopa z górnej półki, ale po co mam tracić pieniądze na jakiś "wypasiony" sprzęt jak w/w lenovo spełnia wszystkie moje wymagania.
Żeby nie robić offtopu: ten lenovo y50-70 plomb nie ma, w tym przedziale cenowym wydajnościowego laptopa, lepszego nie znajdziesz.
A te porady, że lepszy tablet, to nawet nie skomentuje. Powodzenia z tabletem na uczelni technicznej.
dziekuje za propozycje. wyjazd na studia zmusza mnie na kupienie laptopa, a lubie pograc sobie.
witam czy mozecie podzielic sie ze mna swoimi pomyslami? czy sa w ogole laptopy na ktorych pogram w jakies nowe gierki w tej cenie ? pozdrawiam