Witam , tak jak w temacie poszukuje laptopa do gier mmo (tylko do gier mmo) chcialbym , aby wszystkie gry jakie mamy(oraz te co wyjda do dwoch lat) smigaly mi bez problemu na najwyzszych ustawieniach. Cena zbytnio nie gra roli ale jednak prosze o jak najtansze I najlepsze oferty , pozdrawiam !
Laptop do gier mmo
Z systemem, jaki budżet, standardowe 15,6" czy szukasz większych?
Budzet1500-2500 w sumie system nie ma dla mnie znaczenia a jezeli chodzi o wyswietlacz to najlepiej jak najwiekszy
Za 1500-2500 nie kupisz nawet Pc-ta który uciągnie wszystkie gry mmo na najwyższych ustawieniach, a co dopiero laptopa którego osiągi zawsze są niższe od Pc-towych odpowiedników. Jeśli chcesz pograć na ultra w gry mmo które są na czasie i te które wyjdą musisz wydać ok 6-7 tysiecy złotych. Laptopy za 1500-2500 to lapki biurowe, oraz do multimediów.
Kupilem laptopa 3 lata temu za 3,5 tys i wszystkie gry mi na ultra smigaly nawet wiedzmin 3 na bardzo wysokich wiec raczej mysle ze kupie tym bardziej ze chce tylko do mmo
A więc powodzenia, jak kupisz lapka który uciągnie np BDO na max detalach skoro pewnie mój laptop będzie miał z tym problem. Jak kolega mówił laptop do 2.5tyś to laptop biurowy ew do gier ze wczesnych lat, a już nie na pewno do obecnych. I Skoro masz obecnie laptopa, który ciągnie ci wiedźmina na b.wysokich detalach, to powinien sobie radzić z obecnymi mmo i pewnie z nadchodzącymi, bo rynek mmo nie serwuje nam co chwila nowości rodem z grafiką z gier AAA.
Nic konkretnego nie polecę ,ale jeśli chcesz to sprawdź na allegro. Tam mają pełno "laptopów do gier" w twoim przedziale cenowym.
Asus rog strix 553
Procesor Intel Core i5 -7300HQ CPU 2,50Ghz-3,5 turbo
Ram 8 gb
grafika nvidia geaforce gtx 1050 4 gb
2x dysk jeden 1tb a drugi ssd 128 gb
Laptop ten kupiłem za 4042 zł mass efect andromeda chodzi na srednich bez zadnej scinki to samo gta 5 na maxa
4tys
Moj blad za laptopa dalem 4,5 tys niestety juz sie zepsol podnosze budzet do 4,7 tys mowicie jak macie jakies fajne oferty
ja juz dalem
Podoba mi sie ale zobaczymy jeszcze inne propozycje
HP OMEN i7-7700HQ/8GB/1TB GTX1050Ti niebawem do sklepów trafią odświeżone Omeny tylko dołożyć dysk SSD M.2 NVMe
moim zdaniem asus i msi najlepsze do gier
Szczególnie ten Asus z jednym wentylatorem i ze zbędną nagrywarką zamiast dobrego chłodzenia ?
kazdy gamingowy sie grzeje
kazdy gamingowy sie grzeje
Wszystko co generuje ciepło się grzeje - czy sie przegrzewa i przez to wyłącza? Nie. Czy może występować throttling? Tak.
gram w gta 5 na maxca i sie nie wylacza wiec nwm o czym mowisz
nie tnie nie wylacza nic sie z nim nie dzieje