Cześć, w końcu przyszła pora by wymienić stary ledwo zipiący laptop na nowy. Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc w znalezieniu odpowiedniego sprzętu. Zaczynając od budżetu, chciała bym zmieścić się maksymalnie w 6k. Laptop głównie miałby służyć do gier, tych (zwłaszcza) bardziej jak i mniej wymagających. Poza tym do sporadycznego stremowania czy korzystania z mniej wymagających programów graficznych.
Laptop do gier
Bierz lenovo legiona z rtxem który ci odpowiada.
Ja sam szukam z rtx i sam juz nie wiem, z jednej strony patrzyłem po komputroniku na acera nitro 5 z rtx3060 potem na ASUS TUF Gaming A15. Wszyscy polecają legiona ale czy aby napewno. Ja wiem ze acer to nizsza półka ale podzespoły nadal te same a ceny się różnią. Moze poprostu ja mam płytkie myslenie.
1lajk
MSI GF63 i5-10500H/16GB/512 RTX3050Ti 144Hz jeszcze coś takiego znalazłem na x-komie.
W jeszcze niższej cenie Dell Inspiron G15 5510 i5-10200H/16GB/512/RTX3050 A na pewno wszystko na nim obecnie pójdzie.
Zerknij sobie na kody rabatowe do sklepu:
https://coupondojo.pl/kupony-rabatowe/omegasoftpl
W ostatnim czasie było w nim sporo dobrych zniżek, tak wiec moze coś odpowiedniego dla siebie znajdziesz.