Laptop do gier

Siemaa podajcie propozycje laptopów do 2000zł do gier,takich aby wybiegać o ile się da przyszłościowo,abym zagrał w Wiedźmina 3 na low nawet,grać w LoLa/Dote/Skyrima na wysokich :) na pewno coś się za tą sumę znajdzie.Powodzenia

EDIT.Nie chce szukać w necie propozycji gdyż są np. z 2k13 a świat idzie z cenami do przodu ...

Ja ostatnio przy pomocy forumowych magików złożyłem stacjonarke za 2000, i Dota, Skyrim na high, Wildstar na low-medim (dobuduje się ram i śmigać będzie jak dziki). Kolega w tym samym okresie kupił laptopa, niby to do gier, jakieś Lenovo, niby nawet dobre ale w praktyce...W docie ładne fpsy na rozdzielczości 800x600, o reszcie nawet nie ma co wspominać...

Jestem laikiem totalnym, jeśli idzie o bebechy sprzętów komputerowych. Ale korzystałem, grałem i raz jeszcze grałem na niezliczonej liczbie sprzętów. I żaden laptop, poza tymi z najwyższej półki (2000-2500$ bo taki miałem możliwość używania przez miesiąc) nie nadawał się do tego.

Oczywiście spece tutaj coś doradzą, ale mnie, jako usera, nie budowniczego, słowa laptop do gier w niskim przedziale cenowym śmieszy, bo to jak świnka morska.. ani świnka, ani morska...

Ja ostatnio przy pomocy forumowych magików złożyłem stacjonarke za 2000, i Dota, Skyrim na high, Wildstar na low-medim (dobuduje się ram i śmigać będzie jak dziki). Kolega w tym samym okresie kupił laptopa, niby to do gier, jakieś Lenovo, niby nawet dobre ale w praktyce...W docie ładne fpsy na rozdzielczości 800x600, o reszcie nawet nie ma co wspominać...Jestem laikiem totalnym, jeśli idzie o bebechy sprzętów komputerowych. Ale korzystałem, grałem i raz jeszcze grałem na niezliczonej liczbie sprzętów. I żaden laptop, poza tymi z najwyższej półki (2000-2500$ bo taki miałem możliwość używania przez miesiąc) nie nadawał się do tego.Oczywiście spece tutaj coś doradzą, ale mnie, jako usera, nie budowniczego, słowa laptop do gier w niskim przedziale cenowym śmieszy, bo to jak świnka morska.. ani świnka, ani morska...

Jak laptopa kupił za 2000 tysiące to nie ma co się dziwić. Ja na swoim 3 letnim laptopie, który kosztował 3k gram do dzisiaj w Dote 2, Aion'a i inne gry, oczywiście nie na high, ale przy normalnej, deskop'owej rozdzielczości.

Siemaa podajcie propozycje laptopów do 2000zł do gier,takich aby wybiegać o ile się da przyszłościowo,abym zagrał w Wiedźmina 3 na low nawet,grać w LoLa/Dote/Skyrima na wysokich na pewno coś się za tą sumę znajdzie.Powodzenia EDIT.Nie chce szukać w necie propozycji gdyż są np. z 2k13 a świat idzie z cenami do przodu ...

Laptop do gier za 2000 zł nie istnieje.

Teraz wszystko w tej cenie ma integrowane grafiki z procem.

Laptopy do gier to się zaczynają gdzieś od 4-5 tysięcy minimum, a Ty wpadasz z 2000, lenovo y580 to chyba jedyna opcja będzie, która uciągnie cokolwiek.

Kupiłem laptopa za 2.2k. Posiadam Ubuntu 14.04 i wiecie co? Dota 2 chodzi na high bez najmniejszych zacinek i nie jest to rozdzielczość 800x600. Większość gier chodzi mi na medium-high. Kiedy posiadałem jeszcze Win 8.1 LoL śmigał na medium z 80 fps, a high ok. 50, więc nie jest źle. Takich Battlefieldów 4 już raczej nie pocisnę na wyższych niż low, o ile nawet na low, ale nie ma co narzekać. Da się kupić laptopa do gier za 2.2k, ale lepiej szukać gdzieś za 3-4k.

PS. Ja korzystam tylko i wyłącznie z laptopa i to mi wystarcza, ale wiedz, że jeśli chodzi o gry to stacjonarka>laptop.

Jestem posiadaczem lenovo Y580 i mogę ci go polecić, jednak gdy ja go kupowałem kosztował coś około 3000zł. Gry chodzą na nim płynnie, witcher 2 bezproblemowo chodzi na wysokich, na ultra bez niektórych opcji. Z gier wymagających sprzętowo grałem jeszcze w Crysisa na Ultra i nie odczuwałem spadku klatek. Najsłabszym elementem w tym lapie jest nagrywarka, która w dzisiejszych czasach nie przydaje się zbyt często

Siemaa podajcie propozycje laptopów do 2000zł do gier,takich aby wybiegać o ile się da przyszłościowo,abym zagrał w Wiedźmina 3 na low nawet,grać w LoLa/Dote/Skyrima na wysokich :) na pewno coś się za tą sumę znajdzie.Powodzenia

EDIT.Nie chce szukać w necie propozycji gdyż są np. z 2k13 a świat idzie z cenami do przodu ...