Laptop do MMORPG'ków

Witam

Tak jak w temacie mam zamiar kupić lapka głównie do gier z gatunku MMO. Cenowo, myślę tak do 3, 3 i pół tyśa, od was chcę się dowiedzieć jakie powinny być minimalne parmametry takowego sprzętu, chciałbym jeszcze wiedzieć na jakie modele karty graficznej i procka powinienem zwrucić uwagę, chodzi o modele które będą idealne do MMO. Acha tak na marginesie, na tym lapku chciałbym zagrać min. w Linegae 2, no i w nowsze MMO, typu GW2 bądź inne nowiuskie giery, nie wspominając o starych... ^^ To chyba na tyle dzięki za uwagę.

nie uczyli ciebie ze laptop nie jest do gier? kup sobie za te pieniadze porzadne pudlo

warn_ico.png
Za OT. - Dzz'

Przestan spamować wywłoko intelektualna. Tak to do ciebie psiryj. Nie uczyli cię, żeby nie wpieprzać się tam, gdzię gówno się wie? To już nauczyli. Nie każdy może siedzieć na d*pie w domciu i grać na 15 kg blaszaku, więc taka rada na przyszłość : NIE pier**l.

Z kondelencjami dla rodziców, Voldżiu.

warn_ico.png
Warn numer 14 albo i lepiej, byly juz bany, po 24 godziny, po 48, a takze i po 72, poprawy nie widac, teraz leci juz perm. - Dzz'

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

A w internacie z pewnością se je podłącze, a postawie se je na wyrze i bd spał na ziemi... Jak nie masz zamiaru pisać na temat to sie nie wypowiadaj chłopcze.

za 3.3K to ty sobie lapka takiego zakupisz, że ci B3 spokojnie na średnich/wysokich pójdzie. Sam kupiłem jakis czas temu laptopa w tych granicach i wszystko ładnie chodzi. Zaraz zedytuje i napisze jakiego mam.

http://www.x-kom.pl/...d-rw-7hp64.html

Na tym sprzęcie pograsz we wszystkie nowe gry.

@Sry za doubla, zapomniałem :P

nie bierz hp one sa do kitu, zainteresuj sie czyms tanszym i lepszym IBM Lenovo sa to najlepsze laptopy, tanie i kosmiczne parametry za niewielkie pieniadze...

Przestan spamować wywłoko intelektualna. Tak to do ciebie psiryj. Nie uczyli cię, żeby nie wpieprzać się tam, gdzię gówno się wie? To już nauczyli. Nie każdy może siedzieć na d*pie w domciu i grać na 15 kg blaszaku, więc taka rada na przyszłość : NIE pier**l.Z kondelencjami dla rodziców, Voldżiu.

gowno wiesz kim jestem wiec mnie nie wkurwiaj gownixie bo jestem starszy od ciebie, kondolencje dla twoich rodzicow ze maja takiego przypierdolonego synka, laptop nie jest do gier... chlodzenie szybko pada, grafika tez nie mowie juz o czestym czyszczeniu go bo sie zasyfia co miesiac, po czasie zacznie ci buczec, to nie jest sprzet ktory ma chodzic 24/7 bylem na informatyce wiec wiem i mnie nie prowokuj pajacu

warn_ico.png
za obraze innego usera + wulgaryzmy. - Dzz'

Ku**a, Psiryj ja nie jestem "nołlajfem" tak jak ty, żeby grać 24/7, po za tym przeczytaj co pisałem wcześniej...

Tyle w tym temacie : http://www.laptopy.yyy.pl/

Google to zajęło ułamki sekund a pomogło na pewno dużo bardziej niż robienie tematu w hydeparku.

Myślę, że ten mógłby być idealny do twojego opisu .

http://www.kuzniewski.pl/p7490,s.html

Pójdzie Ci na nim wszystko na full detalach. A akurat mieści się do 3.2K

Witam

Tak jak w temacie mam zamiar kupić lapka głównie do gier z gatunku MMO. Cenowo, myślę tak do 3, 3 i pół tyśa, od was chcę się dowiedzieć jakie powinny być minimalne parmametry takowego sprzętu, chciałbym jeszcze wiedzieć na jakie modele karty graficznej i procka powinienem zwrucić uwagę, chodzi o modele które będą idealne do MMO. Acha tak na marginesie, na tym lapku chciałbym zagrać min. w Linegae 2, no i w nowsze MMO, typu GW2 bądź inne nowiuskie giery, nie wspominając o starych... ^^ To chyba na tyle dzięki za uwagę.