Witam, akurat niebawem sprzedaje swój pc, bo zauważyłem że nie potrzebuje tak mocnego pc, jak ostatnio jedynie w co gram to hs czasem cs, bo te wszystkie nowe mmo jak i single player to crapy ... ale mniejsza o to (moja subiektywna opinia), poszukuje laptopa do przeglądania internetu i hs. Co polecacie? Budżet im mniej tym lepiej, maksymalnie 2000 zł. Pozdrawiam i dziękuję.
Laptop głównie do Hearthstone
Aktualnie tylko coś takiego ale szukam dalej:
- https://www.x-kom.pl/p/356833-notebook-laptop-156-lenovo-ideapad-110-15-i3-6100u-8gb-1000-dvd-r-win10.html 8GB DDR4 i3 1TB windows 10 INTEL HD 520 w testach na wysokich w 720p 50fps w CS GO wiec HS spokojnie pojdzie. Lenovo bo osobiście mam lenovo i jestem b.zadowolony i tylko z x-kom kupuje
To elegancko, cs go nawet nie musi, bo na małym ekranie już mi nie sprawi frajdy:D Miałem kiedyś lenovo laptop y580 i milo go wspominam, dobra firma.
Acer E5-575G i3-6006U/4GB/500/Win10 GT940MX
Acer E5-575 i5-7200U/4GB/500/Win10
@VampirLord nie polecam będzie go cały czas męczyć ta matryca lustrzane
Te Acery mają matowa i slot M.2 na dysk SSD + klapę serwisową więc możesz samodzielnie zrobić upgrade o dysk SSD czy RAM
Cześć, a nie zainteresowałby Cie uzywany Clevo 150EM?
procek i7 3610QM
8GB ramu
Radek HD 7979M
matryca FullHD oczywiście.
Lapek używany przez 99% swojego żywota jako PC = Stał sobie z boku tak aby się jak najwydajniej chłodził + podpięte do niego wszelkie peryferia. takze do niedawna nawet folia oryginalna byla na ekranie i czesci obudowy.
Oferuje bo wiem że w takiej cenie lepszego laptopa nie znajdziesz.
Oczywiście wystawiłbym gdzie byś chciał :).
I cena mniejsza niz 2000 oczywiscie ale dogadalibysmy sie juz na priv.
Osobiście mój 1 lapek był acerem i nie polecam przed 2latami gwarancji się zespół i musiałem płacić za przesyłkę do czech a serwis za free 130zł Procek amd i ati grafika nigdy więcej gry na silniku Source od valve nie dało się grać co sekundę się cieły po kilku latach doszedłem na jakimś forum jak to naprawić okazało się że dysk miał jakiś myk od producenta fabryczny że przez to się gry zacianały bo inne nie a ja biosa aktualizowałem no masakra Okazało się że jak miałem program co to wyłączał to chodziły normalnie ale później poczytałem że lepiej nie wyłączać bo dysk się popsuje. Lenovo mam już od ponad 3lat laptop bardzo mocno używany ale żywotność będzie długo bo wszystkie bebechy są aluminiowe przez co ma niską temperaturę przy normalnej pracy wszystko ma maksymalnie 40stopni.
Mam od 3lat ponad błyszczący i jakoś mi nie przeszkadza jak masz 200-300zł więcej coś lepszego się wyszuka ;P
masz mój faowryt -
i5 7generacja 2.6-3.1 8GB RAM 1TB DYSK GF 920MX 2GB spokojnie zagrasz w CS i HS nawet w inne gry bo pamiętaj ze jak bys gral np. w CS dłużej i bys miał tylko zintegrowana to zacznie ci rosnąć temperatura na procku i na grafice a tak masz dedykowana i lapek będzie dluzej żył Brak systemu
Acer E5-575G i3-6006U/8GB/500/Win10 GT940MX
Ma lepsze wykonanie jak Lenovo, lepsza grafikę dedykowaną, matowa matryce, miejsce na dysk SSD m.2 wybrał bym ten model.
Witam, akurat niebawem sprzedaje swój pc, bo zauważyłem że nie potrzebuje tak mocnego pc, jak ostatnio jedynie w co gram to hs czasem cs, bo te wszystkie nowe mmo jak i single player to crapy ... ale mniejsza o to (moja subiektywna opinia), poszukuje laptopa do przeglądania internetu i hs. Co polecacie? Budżet im mniej tym lepiej, maksymalnie 2000 zł. Pozdrawiam i dziękuję.