Otóz mam pewien problem klawiszami w lapku. Na początku tygodnia wszystko było cacy, a teraz wychodzi na to ze pisz post wklejając literkę "z". Nie wiem dlaczego, ale nagle kilka klawiszy przestało mi działać: z, iks, dwa oraz sześć. Ktoś moze ma jakąś rade jak mógłbym to naprawić nie wliczając gwarancji oraz wymiany klawiatury? Będę wdzięczny za kazdą pomoc
Laptop - klawisze
Zawsze możesz używać klawiatury zewnętrznej..... Jeśli o.to chodzi.... A co do napraw..... Jest tak wszędzie czy tylko na przeglądarce.. I czy nie przyciskałes mocno tych klawiszy. zobacz czy aktualizacja sterowników laptopa pomoże. (panelu dotykowego, itd. Może jest tam coś do klawiatury....)
znaki nigdzie nie działają, a wątpię bym za mocno je naciskał, bo bardzo zadko je uzywam, w dodatku jestem spokojną osobą, zaraz zobaczę na aktualizacje
No cóż komputer zaczyna teraz chociaz trochę łapać z,x,2,6, no cóż troszkę to dziwne Jeszcze zeskanuje kompa i powinno być cacy, dzięki za pomoc
Fałszywy alarm, jednak wszystko wróciło do "normy"
BTW. Podłączyłem klawiaturę od komputera i... działała... Chyba zostało się go tylko oddać na gwarancje
Piszesz tak ze trudno cie zrozumiec, napisz too jeszcze raz .... 1 post ...
Klawiatura ci w laptopie nie dziala cos z kalwiszami X i numeryczne, tylko tyle poszlo zrozumiec ( a wiec dodatkowej pytania )
Czy jak klikasz X i inne klawisze too one ci :
- Wogole nie wczytuja sie
- Wczytuja sie ale inne znaki
I ostatni post napisles "Falszywy alarm jednak wszystko wrocilo do normy"
Ale i tak napisales ze oddajesz na gwarancji czyli jednak nic nie wrocilo do normy .. klawiatura dalej jest popsuta.
Yup, "wszystko wróciło do norm", napisałem poniewaz "z, iks, dwa i sześć" trochę zaczeły pisać, jednak po kilku minutach znowu przestały działać - czyli wszystko wróciło do stanu początkowego.
znaki w ogóle się nie wczytują... Klawiatura nie była zalana i raczej zbyt mocno ich nie wciskałem (rzadko uzywam + jestem dosyć spokojny)
Sprawdzałem czy działa klawiatura zewnętrzna - działała, moja nadal nie.
Zewnętrzna ma własny sterownik dlatego może działać nawet jak coś się w systemie roz...... poprostu oddaj na gwarancję..... Jeśli jest gwarancja nie ma co się bawić w naprawy mechaniczne......
Otóz mam pewien problem klawiszami w lapku. Na początku tygodnia wszystko było cacy, a teraz wychodzi na to ze pisz post wklejając literkę "z". Nie wiem dlaczego, ale nagle kilka klawiszy przestało mi działać: z, iks, dwa oraz sześć. Ktoś moze ma jakąś rade jak mógłbym to naprawić nie wliczając gwarancji oraz wymiany klawiatury? Będę wdzięczny za kazdą pomoc