Laptop - klawisze

Otóz mam pewien problem klawiszami w lapku. Na początku tygodnia wszystko było cacy, a teraz wychodzi na to ze pisz post wklejając literkę "z". Nie wiem dlaczego, ale nagle kilka klawiszy przestało mi działać: z, iks, dwa oraz sześć. Ktoś moze ma jakąś rade jak mógłbym to naprawić nie wliczając gwarancji oraz wymiany klawiatury? Będę wdzięczny za kazdą pomoc :)

Zawsze możesz używać klawiatury zewnętrznej..... Jeśli o.to chodzi.... A co do napraw..... Jest tak wszędzie czy tylko na przeglądarce.. I czy nie przyciskałes mocno tych klawiszy. zobacz czy aktualizacja sterowników laptopa pomoże. (panelu dotykowego, itd. Może jest tam coś do klawiatury....)

znaki nigdzie nie działają, a wątpię bym za mocno je naciskał, bo bardzo zadko je uzywam, w dodatku jestem spokojną osobą, zaraz zobaczę na aktualizacje

No cóż komputer zaczyna teraz chociaz trochę łapać z,x,2,6, no cóż troszkę to dziwne :) Jeszcze zeskanuje kompa i powinno być cacy, dzięki za pomoc :mikolaj:

Fałszywy alarm, jednak wszystko wróciło do "normy" :)

BTW. Podłączyłem klawiaturę od komputera i... działała... Chyba zostało się go tylko oddać na gwarancje

Piszesz tak ze trudno cie zrozumiec, napisz too jeszcze raz .... 1 post ...

Klawiatura ci w laptopie nie dziala cos z kalwiszami X i numeryczne, tylko tyle poszlo zrozumiec ( a wiec dodatkowej pytania )

Czy jak klikasz X i inne klawisze too one ci :

- Wogole nie wczytuja sie

- Wczytuja sie ale inne znaki

I ostatni post napisles "Falszywy alarm jednak wszystko wrocilo do normy"

Ale i tak napisales ze oddajesz na gwarancji czyli jednak nic nie wrocilo do normy .. klawiatura dalej jest popsuta.

Yup, "wszystko wróciło do norm", napisałem poniewaz "z, iks, dwa i sześć" trochę zaczeły pisać, jednak po kilku minutach znowu przestały działać - czyli wszystko wróciło do stanu początkowego.

znaki w ogóle się nie wczytują... Klawiatura nie była zalana i raczej zbyt mocno ich nie wciskałem (rzadko uzywam + jestem dosyć spokojny)

Sprawdzałem czy działa klawiatura zewnętrzna - działała, moja nadal nie.

Zewnętrzna ma własny sterownik dlatego może działać nawet jak coś się w systemie roz...... poprostu oddaj na gwarancję..... Jeśli jest gwarancja nie ma co się bawić w naprawy mechaniczne......

Otóz mam pewien problem klawiszami w lapku. Na początku tygodnia wszystko było cacy, a teraz wychodzi na to ze pisz post wklejając literkę "z". Nie wiem dlaczego, ale nagle kilka klawiszy przestało mi działać: z, iks, dwa oraz sześć. Ktoś moze ma jakąś rade jak mógłbym to naprawić nie wliczając gwarancji oraz wymiany klawiatury? Będę wdzięczny za kazdą pomoc :)