Posiadam budżet w wysokości -/+ 2100zł, chciałbym za taką kwotę zakupić laptopa lub komputer.Sprzęt będzie służył do grania.Co polecacie laptopa czy może komputer { stacjonarny }
Laptop vs Komputer
za taką kwote to możesz kupić laptopa ukierunkowanego pod konkretną gre np pod GW2 jestes w stanie za 2 koła skręcić lapka.
A jak masz jakieś wymagania większe co do gier,programów i ogólnej wydajności to myśle, że stacjonarny bardziej cię zadowoli tym bardziej jak z głową go poskładasz
Komputer. Dwa lata temu popełniłem błąd i kupiłem sobie lapka za około 2000zł. Teraz, mówiąc krótko, zbyt dużego wyboru gier nie mam.
Za taką kwotę to oczywiście, że komputer stacjonarny
komputer stacjonarny duży wybór gier
a laptop? mały wybór
Przy takim budżecie nie ma się co szarpać na notebooka bo nic sensownego do gier nie znajdziesz.
Do gier to tylko komputer. Większość laptopów podczas grania sie ostro przegrzewa i za dlugo nie pograsz.
Komputer Laptopy nie są stworzone za bardzo do gier ;/
min sensowne na dzien dzisiejszy to y510, ale to 4.3k z ssd.
za 2100 only pc
http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_grudzien_2013?page=0,8 w styczniu sie pewno +/- zmiescisz jak ceny spadna.
No co prawda to prawda... na nowy rok sklepy obniżają ceny bardzo bardzo więc będą okazje.
Pewnie, że komputer, do tych nowych gier co teraz wychodzą, typu AC 4, BF 4, komp za 2-2,5 ci styknie lajtowo, a za lapka byś musiał dać 4k lekko
I podłącze się też do pytania, mam kompa, i na urodziny chciałbym sobie sprawić nowe części, typu płyta główna, karta grafiki oraz ram, do 1k zł ( powinno na nowe gry styknąć ) poleci ktoś jakieś dobre części w dobrej cenie? Najlepszy byłby link na priv
Posiadam budżet w wysokości -/+ 2100zł, chciałbym za taką kwotę zakupić laptopa lub komputer.Sprzęt będzie służył do grania.Co polecacie laptopa czy może komputer { stacjonarny }