Witam , mam otoz laptopa ktory nie chce laczyc sie z Wifi.Dzialal przez dzien a potem przestal.Jak klikam polaczenie bezprzwodowe jest ono skreslone czerwonym krzyzykiem.Nie wyszkuje zadnych sieci i pisze ze trzeba skonfigurowac czy cos. Pomocy;/
Laptop Wifi
tutaj masz poradnik dla windowsa xp:
a tu coś dla visty/7:
http://netwiki.il.pw.edu.pl/index.php/Konfiguracja_WiFi_pod_Windows_Vist
Internet padl to skąd piszesz ?xD Ja tez mialem problem z wifi, ale to się okazalo ze host padl i to byla mala awaria ...
Ja mam w domu dwa laptopy i są one podłączone pod wifi. Jeśli chciałbym dołączyć kolejnego laptopa(trzecie połączenie po wifi) to nie mógłbym. Mam limit 2 i ch*j.
Wiem, bo gdy chcę podłączyć się do neta poprzez wifi na telefonie to nie mogę. Mogę podłączyć się wtedy kiedy któryś z laptopów jest wyłączony.
Może też masz taki limit?
Serdecznie dziekuje za odpowiedzi juz dziala, poprostu moja siostra nie kliknela na obudowie laptopa pewnego przycisku. Temat do zamkniecia crracked ;]
Evil Girl:
Fn + F1
Witam , mam otoz laptopa ktory nie chce laczyc sie z Wifi.Dzialal przez dzien a potem przestal.Jak klikam polaczenie bezprzwodowe jest ono skreslone czerwonym krzyzykiem.Nie wyszkuje zadnych sieci i pisze ze trzeba skonfigurowac czy cos. Pomocy;/