Laptop z umowy sieci komórkowej

Witam,

Otrzymałem ostatnio bonus w postaci laptopa i mam 2 pytania do was. Czy jest wart 600zł (tyle za niego zapłacę w dopłatach do abonamentu)?

ms win 8 64 bitowy,

intel pentium CPU B980 2x 2,4 GHz,

4 GB ram,

Intel HD graphics - tylko taka informacja o grafice.

Nic więcej nie umiem wykazać ponieważ w sprawach technicznych jestem laikiem.

Drugie pytanie jest skierowane o gierki, w jakie mógłbym na tym sprzęcie popykać, może jakaś MOBA, RTS, MMO . na swoim koncie steam mam "Dishonored" które na minimalnych ustawieniach śmiga z prędkością 40 fps.

Pozdrawiam,

Razshagal

jak na 600zł to nie taki zły, może tylko grafika, ale w cale nie jest aż taka zła bo mam taką integre w laptopie i coś tam na niej grałem, mimo że głównie dedyka używam.

LOL pójdzie na pewno, dota2 zapewne też, wow spokojnie ze 3 razy, reszta o podobnych wymaganiach też

Jest to laptop głównie do przeglądania internetu. Na gry raczej nie licz, no chyba że te z facebuka lub pasjans.

Nie wiem czy nie lepiej było by już kupić tablet.

ja bym brał za 600zł taki laptop jest dobry w porównaniu do takich za 1500 w media expert i bierz w ciemno bo ta grafa to może być intel hd graphics 3000 albo 4000 bo nie podają oni cyferek do modelów

Witam,

Otrzymałem ostatnio bonus w postaci laptopa i mam 2 pytania do was. Czy jest wart 600zł (tyle za niego zapłacę w dopłatach do abonamentu)?

ms win 8 64 bitowy,

intel pentium CPU B980 2x 2,4 GHz,

4 GB ram,

Intel HD graphics - tylko taka informacja o grafice.

Nic więcej nie umiem wykazać ponieważ w sprawach technicznych jestem laikiem.

Drugie pytanie jest skierowane o gierki, w jakie mógłbym na tym sprzęcie popykać, może jakaś MOBA, RTS, MMO . na swoim koncie steam mam "Dishonored" które na minimalnych ustawieniach śmiga z prędkością 40 fps.

Pozdrawiam,

Razshagal