Witam, chciałbym się dowiedzieć czy pójdzie mi League of Legends na laptopie Toshiba: Core 2 Duo 2x1,83GHz, 1GB ram, grafika Geforce 7600 256MB . Z góry dziękuje za odpowiedź!
Laptop!
Tak, na lov i będzie mało fps ale da się grać
Da rade, przy lov grafice nawet przyzwoite fps będą.
spokojnie
Pójdzie Ci na hight albo i lepiej. Nie słuchaj nikogo z tego forum, tylko pytaj na jakiś konkretnych.
Ja mam taki sam proc jak ty 2gb ram radeon x1200 chyba 256 i działa mi na średnich przy 30 fps...
wszyscy uzywaja angielskich nazw i wszyscy z błędem xD
Low* i High*
Ja bym na twoim miejscu nawet dał na medium(cienie zjadają dużo fps więc daj je na low) i bedzie przyzwoicie nawet w teamfightach.
Możesz grać śmiało nawet na średnich tylko tak jak kolega wyżej napisał cienie na najniższe. Moi kumple grali na szkolnych kompach (a super sprzęty to one nie były) dawali radę nawet znośnie grać więc ty problemów żadnych mieć nie powinieneś. Ale jako że masz lapka postaraj się zapewnić mu chłodzenie oraz najnowsze sterowniki.
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy pójdzie mi League of Legends na laptopie Toshiba: Core 2 Duo 2x1,83GHz, 1GB ram, grafika Geforce 7600 256MB . Z góry dziękuje za odpowiedź!