Witam ! mam pytanko odnośnie mojego laptopa !
A więc tak : Jak już w innym temacie doszło do wniosku ze poszla mi karta graficzna ( ogolnie sama w sobie nei byla za mocna, a wrecz byla ciulowa )
to czy jest mozliwosc wymiany karty na troszke lepsza ? i rozumiem ze wziazalo by sie to z wymiana ukladu chlodzenia
jak ktos zna sie na tym i umie mi powiedziec w miare o co chodzi i podac koszta to byl bym wdzieczny.
karta nie jest zintegrowana czy jakos tak stracilem slowo chyba wiec nie wiem czy dobrze napisalem . A jej parametry naprawde nie byly fajne bo takie gw2 chodzilo tylko na najnizszych, a w grach innych nie moglem sobie pozwolic na nawet srednie ustawienia
czyli taki stalker,metro itd lataly bez dynamicznych oswietlen i innych bzdur.
Teraz nie jestm w stanie podac dokladnych parametrow bo komputer jest nie w stanie i nie mam nigdzie indziej podanych infofrmacji co doklane kryje sie w srodku.
Zalezalo by mi na karcie na ktorej pogram chociaz na tych srednich ustawieniach i nie mysle nawet o jakis bf3 czy cos w tym stylu bo tak daleko zwrokiem nie siegam a wiem ze to nei komp do tego ;p, a glownie uzywam go tylko do mmo