Witam
Poszukuję laptopa na i5 albo i7 na prezent do 3tyś zł najlepiej jak by to był sklep sieciowy mediaexpert czy rtv/euro/agd.
Laptop będzie przeznaczony do użytku ogólnego więc dobrze że by dawał rade w CS, PoE i w starszych tytułach.
Witam
Poszukuję laptopa na i5 albo i7 na prezent do 3tyś zł najlepiej jak by to był sklep sieciowy mediaexpert czy rtv/euro/agd.
Laptop będzie przeznaczony do użytku ogólnego więc dobrze że by dawał rade w CS, PoE i w starszych tytułach.
Do 3 tys zł polecam Asus i Lenovo. Z naciskiem bardziej na to pierwsze, bo dobre lenovo zaczynają się od 3k+
Asus z serii R5XX:
np.
Lenovo z serii Z50/51
np.
Asus ma mocniejszą kartę graficzną, Lenovo SSD.
Ja bym w tym przedziale cenowym brał zdecydowanie Asusy.
Lenovo Z51-70 proponujesz? Chyba go nie widziałeś nigdy co?
Lenovo Z51-70 proponujesz? Chyba go nie widziałeś nigdy co?
Masz z czymś problem bo nie rozumiem?
miroll czy na laptopach które podałeś pójdzie Wiedźmin 3? domyślam sie że nie na najwyższych,ale średnie?
http://www.mediaexpert.pl/laptopy/laptop-dell-inspiron-15-5558-3154-,id-591233
Mam takiego obecnie, w gry które wymieniłeś nie wiem jak będzie się grało ale w World Of Tanks wysokie i nawet nie ma z nimi problemu.
Również w ARK na nim gram co prawda na medium ale gra jest słabo zoptymalizowana :/
Ten lenovo jest słabszy do gier niż Asus, a co do wiedźmina3 powinien pójść. Na asusie na średnich na lenovo na niskich.
http://www.mediaexpert.pl/laptopy/laptop-dell-inspiron-15-5558-3154-,id-591233 Mam takiego obecnie, w gry które wymieniłeś nie wiem jak będzie się grało ale w World Of Tanks wysokie i nawet nie ma z nimi problemu. Również w ARK na nim gram co prawda na medium ale gra jest słabo zoptymalizowana :/
Ale WoT nie ma wymagan... w porownaniu do takiego wieska. Na 920 moze zapomniec o przyzwoitym graniu.
A moze cos ze stajni MSI cos podobnego jak to?
MSI GE70 2OD-240XPL
I7 4 rdzeniowa z dobra grafa,Nvidia GTX 760M,Gta V smiga na srednio wysokich ustawieniach,Fallout 4 tez ladnie smiga.
Ale WoT nie ma wymagan... w porownaniu do takiego wieska. Na 920 moze zapomniec o przyzwoitym graniu.
Dlatego napisałem że nie wiem jak to będzie wyglądało.
Będę może miał okazję jutro zainstalować wiedzmina3. (dwójkę właśnie zainstalowałem i działa bardzo dobrze) To podzielę się wrażeniami.
Witam