Last Chaos kilka pytań

No więc ostatnio naszła mnie ochota na powrót do tej zacnej gierki stąd kilka pytań :

- jak z populacją?

- Na jakiej wersji grać ? I czy polska wersja jeszcze istnieje ?

- jak wygląda sprawa z ekonomią gry ?

- Jak wygląda teraz farmienie SP (PU) nadal tak mozolnie jak kiedyś ? Bo coś mi się obiło o uszy, że były jakieś zmiany w tej kwestii

- czy do gry wychodzą jakieś update'y czy łatki ?

- Czy istnieje jakaś warta uwagi polska gildia bądź ekipa ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam,

SB Hanz

Oj pamietam te czasy :) .

Jedna z niewielu gier oraz ekipy z jaka grałem w gry online i najmilej wspominam co niedzielne walki o panowanie nad TOMBEM !

Pozdrawiam całą starą ekipę .

Sam jestem ciekaw jak teraz wygląda gra .

pozdro 4 all.

Ostatnio grałem grubo 1,5 roku temu, ludzi było no średnio, 3 polskie gildie. Teraz jak jest nie wiem bo było kilka updateów

To jak nikt nie orientuje się jak aktualnie sytuacja wygląda ? :(

Ja wiem...

- jak z populacją? No jes tokej, teraz powoli wraca dużo osób do gry. :)
- Na jakiej wersji grać ? I czy polska wersja jeszcze istnieje ? oczywiście PL
- jak wygląda sprawa z ekonomią gry ? Dobrze!
- Jak wygląda teraz farmienie SP (PU) nadal tak mozolnie jak kiedyś ? Bo coś mi się obiło o uszy, że były jakieś zmiany w tej kwestii - jest dużo łatwiej i o PU nie trzeba się martwić. :)
- czy do gry wychodzą jakieś update'y czy łatki ? -Co tygodniowe updaty, zwykle są małe, ale zawsze coś robią.
- Czy istnieje jakaś warta uwagi polska gildia bądź ekipa ? - Owszem!
Poszukaj jakiejś małej neutralnej gildii - napewno Ci pomogą. Od siebie polecam Just4Fun czy ALTERNATYWA. Zabawy jest masa i gra się nie nudzi. :)

No może znajdzie się jakaś ekipa z forum :D

Też od dłuższego czasu szukam jakiejś gry do której można wrócić.

Grałem ostatnio w WoWa niestety jakoś jednak to nie było to może w Last Chaos spędził bym znów miło czas ^^

Dzięki Yuuki :)

@Nomad w sumie można by zebrać jakąś ekipę, osobiście nie pogardziłbym :)

Dziś wieczorkiem na pewno wbiję do gry więc jeśli ktoś gra w LC to można pisać swoje nicki w tym temacie. Jakby zebrał sporą ekipę to by było dobrze, a jak nawet jakąś małą to zawsze można poszukać ludzi w grze :)

Podaj jakiś link na priv czy coś gdzie grasz. Jaka frakcja i wgl.

Podaj jakiś link na priv czy coś gdzie grasz. Jaka frakcja i wgl.

Grać będę na pl serwerze (gamigo). Z tego co pamiętam to w LC nie było podziału na frakcje :P ja raczej wrócę do mojej ulubionej klasy czyli zaklinacza :) nick podam jak zrobię postać

Edit: Mój nick w grze HanzOMG także zapraszajcie :D

Edit: HanzTM arcymag coś chyba nie trybi w zaklinaczu bo pety nie chcą atakować

Ahh.. no tak źle napisałem miałem na myśli klasy ^^ Ja właśnie zaczynam pobierać zobaczymy co z tego wyjdzie.

Troche sie zmienila ta gra kiedys bylo duzo mniej klas. Wlasnie sciagam gre moze jest jeszcze moj tytan 40 lvl. Jak nie to chetnie zagram od poczatku jak bedzie ekipa

EliteKnightTank rycerz. pisac :) Ja wlasnie wbijam do gry

Pobrałem właśnie LC, wcześniej już założyłem konto i próbowałem się zalogować ale wciąż pisze że pasy są nieprawidłowe. Zmieniłem hasło i dalej to samo, wie ktoś o co chodzi?

Witam. Nigdy nie grałem w Last Chaos, lecz mam zamiar, oraz szukam kogoś do wspólnej gry. Ktoś, kto by wytłumaczył niektóre sprawy co i jak, lub tak samo początkujący jak ja. Nie szukam sponsora (hehe) żeby m i dawał eq, lub walutę w grze, tylko kogoś do wspólnej gry. PW :)

No więc ostatnio naszła mnie ochota na powrót do tej zacnej gierki stąd kilka pytań :

- jak z populacją?

- Na jakiej wersji grać ? I czy polska wersja jeszcze istnieje ?

- jak wygląda sprawa z ekonomią gry ?

- Jak wygląda teraz farmienie SP (PU) nadal tak mozolnie jak kiedyś ? Bo coś mi się obiło o uszy, że były jakieś zmiany w tej kwestii

- czy do gry wychodzą jakieś update'y czy łatki ?

- Czy istnieje jakaś warta uwagi polska gildia bądź ekipa ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam,

SB Hanz