LAST Online: Sieciowy Devil May Cry. Nowy MMORPG!

Zapomnijcie o Core Blaze, zapomnijcie o innych, nadchodzących tytułach. Oto nadchodzi – prawdopodobnie – najlepszy, najbardziej dynamiczny i w ogóle naj MMORPG, zatytułowany LAST Online. Wszystko dzięki ogromnemu podobieństwu do serii... Devil May Cry.I wcale nie jest to moje (jak większość mi zarzuca) głupie porównanie. Zobaczcie na trailery, zobaczcie na screensh ...

Wyświetl pełny artykuł

Zgadnij Guru czemu oprawa graficzna jest tak słaba?

Nie, nie dla tego że to projekt na autorskim silniku.

Last online zostało 2 lata temu zawieszony, prace wstrzymano i w efekcie gra nie ujrzała nawet ob.

Niby gdzie znalazłeś info że projekt został przywrócony?

Nawet strona oficjalna, założona w 2009 roku (rok po dacie ujawnienia w sieci trajlerów dodanych przez ciebie do newsa) nie miała od 3 lat aktualizacji.

Tak myślałem, ale info żadnego nie znalazłem:) Niestety, albo stety dla mnie, 99% użytkowników nie słyszało o LAST Online, przez co można to nazwać jeszcze "newsem".

Niemniej, dzięki za informację.

A ja pisałem o tej grze jakiś rok temu -_-'

Jakieś info jest TUTAJ, ale nie mam czasu na lekturę ;]

Ten news to tylko opis gry, choć to nieco nietypowe że z tego roku. Autor również podkreśla że jest niemal pewien iż gra wyjdzie w europie i ameryce.

Co ciekawe na tej samej stronie jest news z zeszłego roku o tym że grę ma wydać w wersji globalnej gamigo AG

Nigdy nie widziałem tego w ich zapowiedziach.

Czyli nie pozostaje nam nic jak tylko czekać.

Wiem że to już trochę archeologii, ale przypadkiem natknąłem się dzisiaj na filmik z gameplayem

http://video.mmosite.com/default.php?controller=resource&action=play&id=12468

Jak widać fakt że prace nad mmo upadły/ucichły wcale nie jest zły, 3 minuty gameplayu są nudne jak flaki z olejem, mimo systemu non-target. Chyba najbardziej zawodzą animacje, sztywne jak ludziki lego.

Zapomnijcie o Core Blaze, zapomnijcie o innych, nadchodzących tytułach. Oto nadchodzi – prawdopodobnie – najlepszy, najbardziej dynamiczny i w ogóle naj MMORPG, zatytułowany LAST Online. Wszystko dzięki ogromnemu podobieństwu do serii... Devil May Cry.I wcale nie jest to moje (jak większość mi zarzuca) głupie porównanie. Zobaczcie na trailery, zobaczcie na screensh ...

Wyświetl pełny artykuł