LaTale 2D-sidescrolling - Kto gra?

Założyłem pare dni temu postać knight przyszłego Holy Ordera i gra sie naprawde wysmienici a grindowanie bardzo wciaga.

W seasonie 2 zmniejszyli exp wymagany na wbijanie lvl, wiec zdobycie drugiej klasy to juz nie jest taki problem jakim byl kiedys.

Do tego warto teraz wrocic lub zalozyc nowe konto bo dodali pare eventow dla nowych graczy.

Populacja? Graczy jest masa, ludzie sa pomocni wystarczy znac troche angielskiego.

Pay2win? Zdecydowanie Nie

Wiekszosc przedmiotw z item shopa to ciuchy, fryzury itd itp. Do tego każdy przedmiot z item shopa da sie trejdowac wiec mozna kupic od graczy za walute w grze (ely)

Czy OGplanet care? Tak i to w coraz wiekszym stopniu, szczegololnie, ze niedlugo latale moze zagoscic na steamie( jest juz w green light)

http://latale.ogplanet.com/en/main.og

Informacje o evencie

event.jpg

Brzmi zachęcająco może zagram !

Moge zagrać prosze o PW ; ) pozdrawiam

Grałem, grałem :D.
Mam 193/194 Gunnera i suba.
Mimo tego, że gra jest świetna nie polecam jej nowym graczom.
Brutalne i okropne p2w, p2enjoy, inflacja. Bez ogromnych pokładów ely lub $ nic się nie zrobi.

Gram, niedawno wbiłem z kumplem 106 lvl, jest przyjemnie.

@Leman Czy ja wiem czy takie brutalne p2w? W Item Shopie nie ma jakoś specjalnie rzeczy które stawiają graczy ponad innymi. W moim przypadku jedyne itemy jakie kupiłem w IS to pecik tylko po auto-loota, i ileś tam golden dartów (chyba 40) żeby zarobić trochę Ely na fashion coupony. Poza tym obecny event daje po wbiciu 20lvl peta, a jako że na 7 sie dostaje jakieś jajko z auto-lootem, to bez większego problemu się dojdzie do tego peta, a potem do tego na 55.

Chociaż niektóre ciuchy do których kupony chodzą po 300m dają od groma statów.

BTW czy tylko mi gra teraz nie chce odpalić, a pojawia się jakiś dziwny błąd z Xfire'em?

Tyle, że potem trzeba kupować masę potków na expa, eliksirów na boosta statów, potiony na IDR, maskę do enchant rate...

Pvp to totalna, niezbalansowana porażka. Tyle lat i nawet im się nie chiało zrobić equalized statów.

Zgadzam się z Krakersu, nie ma w LaTale pay2win co najwyzej p2sst aka pay to save some time.

Poza tym te twoje wyżej wymienione eliksriy do statow, maski i potion na IDR. Tym przejmuja sie glownie tylko end gejmowi gracze.

Ja grałam i czasami nadal gram w LaTale :) mam Templara, barda i trochę innych postaci którymi się bawię. Polecam grę, przyjemna, do odstresowania się, dużo grindu, pocieszne postacie. Kombinacja statystyk postaci przy użyciu ekwipunku/ ciuchów.

Pamiętam jak kiedys sie grało :) Ale zrezygnowałem z tej Gry z powodu populacji, więc chętnie zagram :)

Jak ktoś planuje przygode z LaTale to teraz jest warto jeszcze bardziej. Do 19 marca jest exp x 3 i drop x 2 a od 22 do 23 marca exp x 5 i drop x 3 i wiecej sie juz taki event nie potworzy jak pisza w newsach.

Kij im w oczy :) Wiele lat spędziłem w LT i w sumie nie żałuję tego czasu, ale OGP leci sobie w kulki z graczami :) Na wyższym lvl'u bez item shopa nie ma gry :D W końcu zbankrutujesz na samych potionach, które są cholernie drogie, a bez itemów typu lotki, albo nagrody z nich, nie będziesz miał jak zarobić, już o upgrade i puzzlowaniu itemów nie mówiąc, osobiście odradzam wszystkim graczom zaczynać przygody z LaTale, bo gra po prostu nie daje żadnej szansy rozwoju nowym graczom, gospodarka jest już tak wykreowana, że jedynie high lvle mają tam czego szukać :) I Koima, nie kłóć się z Lemanem, bo ma on 100% racji. Nie wiem jaki masz lvl, ale z czasem się przekonasz, że mamy rację :P

Kij im w oczy Wiele lat spędziłem w LT i w sumie nie żałuję tego czasu, ale OGP leci sobie w kulki z graczami Na wyższym lvl'u bez item shopa nie ma gry W końcu zbankrutujesz na samych potionach, które są cholernie drogie, a bez itemów typu lotki, albo nagrody z nich, nie będziesz miał jak zarobić, już o upgrade i puzzlowaniu itemów nie mówiąc, osobiście odradzam wszystkim graczom zaczynać przygody z LaTale, bo gra po prostu nie daje żadnej szansy rozwoju nowym graczom, gospodarka jest już tak wykreowana, że jedynie high lvle mają tam czego szukać I Koima, nie kłóć się z Lemanem, bo ma on 100% racji. Nie wiem jaki masz lvl, ale z czasem się przekonasz, że mamy rację

Mininguje od paru dni i dropie wolf teary z coioseum, dorobilem sie juz 250mln ELY bez wydania jakiejkolwiek zlotowki wiec mi nie mowi, ze sie nie da.

Zarobić bez IS da się w każdej grze, tylko że czasem jest to o wiele cięższe.

A jak w grze z setami wysoko lvl'owymi? Dropi się na nie materiały z dungeonów i crafci? Jest to rzecz która najbardziej kręci mnie w MMO, więc było by miło.

Tak end gejmowe sety dropi sie lub krafci nie ma innej opcji.

Ja chętnie zagram, ale pamiętam że miałem problem z połączeniem się do gry..

edit :

pobrałem klienta, zainstalowany, tera sie "paczuje".. zobaczymy czy ruszy, dodam że niedawno reinstalowałem system z xp na win7, może nie bedzie problemu :)

Ja chętnie zagram, ale pamiętam że miałem problem z połączeniem się do gry..edit : pobrałem klienta, zainstalowany, tera sie "paczuje".. zobaczymy czy ruszy, dodam że niedawno reinstalowałem system z xp na win7, może nie bedzie problemu

Raczej nie powinienes miec porblemu z odpaleniem.

Raczej nie powinienes miec porblemu z odpaleniem.

działa jak należy ! :)

Exp x 5 i drop x 3 przez cały weekend. Pisza, ze takie cos juz sie nie powtorzy wiec warto skorzystac : )

wersja US czy eu? czy moze nie ma roznicy? podajcie niki , jak cos dodamy sie do friendsow.

zasysam z linka w pierwszym poscie.

wersja US czy eu? czy moze nie ma roznicy? podajcie niki , jak cos dodamy sie do friendsow.zasysam z linka w pierwszym poscie.

http://latale.ogplanet.com/