LaTale EU ekipa do grania

Witam. szukam kogośdo grania w LaTale, samemu ta gra znudzila mnie na 30lvl szukam kogos z kim mozna razem porobic misje, instancje itd. Kontakt na gg 7011930. lub tu ; )

O, miło, akurat wczoraj rozpocząłem grę. Mam 24 poziom, z chęcią pogram. Nick w grze - Sateshi.

a ja właśnie szukam gry na wakacje, więc spróbuje, ale co z tego BD, jak już wyszyscy z tego forum wiedzą, mam słomiany zapał do gier mmorpg chyba że takowa mnie na prawdę wciągnie, ale mam jeszcze pytania, czy możecie podać link do serva EU, no i jak tam z IS... =/

http://latale.ogplanet.com/en/news/notice/list.og

Cash Shop jest straszny, ale na pewno lepszy niż w Maple. W La Tale jest tak, że tam wszyscy wszystkim handlują, także większość itemów z CS można kupić od ludzi. Ogólnie gra nie jest przyjazna dla nowych, bo trzeba niezła kasę uzbierać, żeby jakoś przeżyć(przymus ciągłego kupowania potów na expa od ludzi, co miesiąc trzeba ożywiać zwierzaka i kamień na teleportacje), plusem jest to że OGP często rozdaje pety i inne itemy z cash shopu w eventach.

Ajajaj... raczej nie spróbuję... =/

Tak jak zostało napisane, cash shop jest lepszy niż w maple, jak dla mnie warto spróbować, ludzie piszą, że atmosfera jest tam dobra (co można zauważyć na forum, albo w grze) nie można kupować itemów za real kase ( nie licząc item shopu). Warto dać tej grze szanse, bo tak naprawdę nie ma gry idealnej.

Witam. szukam kogośdo grania w LaTale, samemu ta gra znudzila mnie na 30lvl szukam kogos z kim mozna razem porobic misje, instancje itd. Kontakt na gg 7011930. lub tu ; )