Witam.Chciałbym się dowiedzieć gdzie mam expic od 1~80 bo nigdzie nie mogę znaleźć Proszę o Pomoc !
LaTale-Gdzie Expic?
1.QUESTY
Jeżeli jesteś nowym graczem (A na pewno jesteś, skoro nie wiesz gdzie expić), to cały etap 1-80 musisz lecieć na questach, Tylko dzięki nim zarobisz i będziesz zgarniał exp, to dosłownie jedyne wyjście dla ciebie , niestety taka gra, musisz się zahartować, ja moją pierwszą postacią tylko na questach jechałem, innaczej się nie dało.
2.GRIND
Jeżeli masz dużo kasy (czytaj 10-20 milionów Ely), możesz przebrnąć 1-80 lvl grindując, ale tylko z dużą ilością kasy, w innym wypadku questy to jedyne sensowne rozwiązanie. Jeżeli będziesz miał taką kasę to możesz strzelać ostry grind:
1-20 Questy
20-40 Spooky 30
40-55 Toad Forest
55-75 Spooky 60
75-80 Spooky 60/Questy
Mi zajmowało to tyle czasu, nie daj się omamić tym, że grind to 4 dni, a questy miesiąc, zawsze zaczynając grę jest trudniej, nie poddawaj się, questuj a będzie git, kolejnymi postaciami będzie lajtowo, z kaską
Dziękuję Ci bardzo Ale ja Gram Na prywatnym serwerze GP LaTale(Games Pirate) Ale i tak się Przyda jeszcze raz Dziękuję !
Edit: a co to te Spooky ? i czy mógł byś mi bardziej wytłumaczyć ?
Spooky Village, dungeon, który jest bardzo dobrym źródłem expa Wejście do niego, znajduje się w Red Crop Field 2 (2 mapki za Yong Gyong), Potwory tam są niezwykle wkurzające ze względu na to, że odbierają Ci manę, więc lepiej iść tam z drużyną (I tak do wejścia, potrzebne jest party, jak to z dungeonami w LaTale). Na prywacie akurat mi działa gra, mogę z Tobą pograć czasami jak coś (150 Gunslinger, 120 Blader, 100 Templar) to były moje postacie, więc coś tam już osiągnąłem, z tym, że teraz gram od nowa (tamte postacie pokasowałem), zrobiłem Treasure Huntera przyszłego, z tym, że nim nie grałem, bo nie miałem z kim ^^
Mógłbym z tobą pograć ;P mam 48 Knightem W jakich godzinach najczęściej grasz ?
Bez przesady, koleś odpowiedział Ci na twoje pytania i koniec. O takie rzeczy się wypytujcie na pw lub gg, od tego na pewnie nie są posty. Zalecam zamknąć temat.
A co cie tak boli że zadał kolejne pytanie ? masz jakieś kompleksy ?
Na co w ogóle wypowiadasz się w temacie gdzie nie masz nic sensownego do powiedzenia.
'
Bez przesady, koleś odpowiedział Ci na twoje pytania i koniec
Za kogo ty się masz robaczku nadając komuś własną wole, gdzie chowają się tak puste i tępe osoby.
Akemi, zgadzam się z Tobą w 100%, chciałem go po prostu zignorować, nie przejmuje się takimi lizusami, ale teraz to skomentuję Jakim prawem "zalecasz zamknąć temat" ? Ty go założyłeś ? Jeżeli nie, to się nie udzielaj w takich sprawach, aktualnie ten temat należy do Legendary i do mnie, gdyż mu pomagam, więc pasowałoby, żebyśmy my napisali kiedy można zamknąć temat bo już go skończyliśmy, więc nie kłóć się zaraz z Akemi'm bo zrobisz tylko niepotrzebny offtop, a on ma rację i przyjmij to do siebie...
Widzę dobrze zrobiłem wchodząc tu . Też się chętnie zapisze do gry z wami
. Tylko na privie czy oficcialu?
Rivollo My Gramy na GamePirates La Tale Privie ;P
Jaki exp tam leci? xD
Witam.Chciałbym się dowiedzieć gdzie mam expic od 1~80 bo nigdzie nie mogę znaleźć Proszę o Pomoc !