Latale

Jakby ktoś chciał zagrać w LaTale i nie może, bo ma jakiś błąd, albo nie lubi wolnego expa może pograć w.

http://latale.gamespirate.com/

Gra jest łatwiejsza, ale nie ma domu aukcyjnego. Jest 5 klas i 9 subklas. Knight, warrior, archer, wizard, mechanik.

Czemu ludzie piszą, że są 4 klasy?

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA

A teraz informacje dla chłopczyka, który nic nie wie a dużo pisze :) Otóż ta wersja ma aktualizację z przed 3ech lat Ogplanet. Nie ma w niej nawet 3rd class, więc o sub-jobach nawet nie ma co pisać. Są 4 klasy podstawowe + 2 rozwinięcia dla każdej z nich, ale na miłość za przeproszeniem nie pie*dol ludziom, że są sub-klasy bo gówno wiesz o tej grze... Gamespirates to grupa niedoklepanych dzieci, które dzięki jednemu skrypterowi, potrafili podkosić dane od Ogplanet, kiedy tylko ten skrypter odszedł od nich z grupy, nagle przestały wchodzić Update, nic nie potrafią bez niego zrobić, dlatego ten serwer już umarł, nikt nie będzie grał w to g*wno, wiesz czemu ? Bo ogplanet może i ma wolniejszy exp, ale ma aktualizacje 3 lata do przodu oraz klimat ! Przy wejściu 3rd class do Ogplanet, od gamespirate odeszło 70% graczy, lada chwila (max 2 tygodnie) wejdą sub-klasy, wtedy po Gamespirates nie zostanie nawet pył, tak więc moja rada jako doświadczonego (180 Gunslinger, 140 Blader) gracza tego serwera, nie marnuj przed nim czasu i od razu zacznij grać na Ogplanet, bo uwierz, tylko się zawiedziesz grając na tym... czymś - Tyle ode mnie, pozdrawiam :3

Ps. wiem, że te Twoje "Sub-klasy" to 2nd klasy, więc tak pisz i doinformuj się bo właśnie to dowodzi, że g*wno o tej grze wiesz a się wypowiadasz... Second joby to żaden szpan, one od powstania Latale już były, więc odwołuje się do tego co napisałem wcześniej, ten serwer to sh*t, więc go nie reklamuj nawet a tym bardziej nie oszukuj ludzi, dopóki się czegoś nie dowiesz o grze, w którą grasz.

Jakby ktoś chciał zagrać w LaTale i nie może, bo ma jakiś błąd, albo nie lubi wolnego expa może pograć w.

http://latale.gamespirate.com/

Gra jest łatwiejsza, ale nie ma domu aukcyjnego. Jest 5 klas i 9 subklas. Knight, warrior, archer, wizard, mechanik.

Czemu ludzie piszą, że są 4 klasy?