LaTale

@up wielkie dzieki :)tabletke mam tylko nie wiedzialem gdzie ja uzyc:D

101 Bard, 50 Templar i 100 Treasure Hunter (jeszcze bez zmiany klasy, dziś zrobiony ;D)
A wam jak tam idzie??
Jak coś to dodawać: CycuszekSS , przerzut z barda na to, to :P
Time to sleep ~,~

Jak mozna wbic 100 lvl w 1 dzien?

Hard grind :P, chęć i zapał + questów tyle co minimum.

Od startu combo potki + z miejsca na mapkę 15 lvl, nie robić questów :P.

Potem spooky 30 zaczynając od 1 mapki, do 50.... zmiana klasy i spooky 60 tak samo jak wcześniej, następnie spooky 90 albo grind na innych mapach.
Odpalona potka 300% na 10h i nałożenie coli broni, seta na 20/30 (+ upgrade z lvl, i najlepiej puzzlowanie staminy) żeby to wszystko przeżyć + znalezienie sobie party żeby przy tym się nie zanudzić, jakaś dobra muzyczka w tle i ogień ^,^

Łącznie na postacie wydałem jakieś 190-200 mln, wszystko zarobione w grze bez wydawania złotówy :P.
( Swoje pierwsze 10 mln zarobiłem na miningu, z herbatką w ręku kopiąc skałki, a potem już ~~taniej kupie drożej sprzedam to i potka na expa też się napiję :P )

Jak ktoś z outLaw to czyta piszcie do mnie na CycuszekSS, need guild :D
(Osobą koło 80 lvl+ mogę pomóc w expie)

Ktos chetny na ubicie Vintora? potrzebuje na 3rd joba.

Właśnie usuwam swojego templara i mam zamiar stworzyć warriora, ktoś chętny na duo exp bez trzymanki :D ?

I came back! :D

Zapraszam do zadawania pytań i pisania w grze do: DerpTH/DerpMusican/DerpBuisnessman.

@Cycuszek

Przed wyjazdem dodaliśmy się do znajomych, niedługo Cię w grze złapię i "postaram się" wciągnąc Cię do gildii, nie wiem czy są miejsca.

Od czasu co gadaliśmy (byłem na bardzie) wbiłem sobie explorera dagerka na 111lvl, spodobała mi się twoja armatka xD :D. Za niecałą godzinkę będę na woju coś koło 20 lvl.
Nick: CycuszekRR jakoś jutro po południu pewnie będzie miał setny :D. Kombinuj miejsce bardzo by się przydało.

Mam pytanko jaki set kupic Soulowi na 50lvl?:P

Hyunmu zdobyć, zaoszczędzisz. Hyunmu set + akcesoria z colli (90 coinów). A jak nie hyunmu to klasowy set (Kupujesz takie różowe odznako-kompasiki, teraz jakoś tanio chodzą i wymieniasz 1 na 1 part klasowego seta na 50, czyli potrzebujesz ich 5).

kupie je na markecie czy od ludzi? i czy drogo chodza bo narazie mam 500k tylko:S, i gdzie sie je wymienia jesli mozna wiedziec....

tak propo jak zdobywac coiny to koli setu? i tego huymnu? Bo jeszcze nie bardzo to rozkminilem co i jak.... gram 4 dni:d

Od ludzi, nie wiem po ile teraz chodzą, bo akurat ich nikt nie sprzedaje, napisz do mnie: DerpTH, to pomogę Ci je zdobyć.

@Cycuszek

On się raczej pytał o te kupony dla klasowych setów... ;d Naprawdę myślisz, że nie zauważyłbym żadnej łezki na AH? Oh god... ^^ Co do gildii, to zdecyduj w końcu kim będziesz grał, bo co 5 minut zmieniasz postaci, a w gildii nie ma miejsca dla altów, przyjmujemy aktywnych i stałych memberów. :P

Coiny zdobywasz za łezki (white wolf tears** i wymieniasz u npc na skrzynki z topaz coinami) można je kupić na markecie w zakładce event wpisując white :P koszt jednej koło 250k, od ludzi za 100 już można wyrwać ;). Wymieniasz przy kolseum u 2npc. (Od startowej wioski, max w prawo) Hyu złóż party i ktoś cię zaprowadzi (hyu set help czy cuś). Pozarabiaj trochę na aukcji/miningu.

-__- sprzedają ich multum :P. dawaj gildie derp xD

@Derp
Zrobiłem sobie warriora po to żeby nie czekać tych 3 dni :P, będę aktywnie nim grał zresztą nie mam juz slotów, chodziło mi o papierki na końcu ^.^

Pytanko odnosnie personal sklepu jak te cudo uruchomic?:P Mam licencje i nadal nie moge go otworzyc....

Subka na dragoonie zrobiona, 150 wbity :P, czas usunąć barda lvl 100 i pograć inną klasą od nowa :D Ktoś się piszę na wieczorny exp ^^ ?

Subka na dragoonie zrobiona, 150 wbity , czas usunąć barda lvl 100 i pograć inną klasą od nowa Ktoś się piszę na wieczorny exp ^^ ?

ja sie moge pisac 72 lv jak cos;p :D

btw gra ktos w to jeszcze?:P Czy juz polowa odpadla:D

Cześć :)

Właśnie dopiero co przeczytałem ten temat i z obejrzenia kilku trailerów, filmików polskich graczy, postanowiłem zagrać. Nie wiem czy gra wciągnie mnie na dłużej, czy nie. Pobiorę, zainstaluję i zobaczymy. Poszukuję więc kogoś w stylu mentora, nie takiego z którym sztywno pisać będę o rzeczach co robić. Luźna pomoc, bo w przeróżne gry MMORPG 2D, 3D i 2,5D grałem. Jeśli ktoś byłby tak miły i po moim zainstalowaniu produktu pomógłby, byłbym wdzięczny.

Oczekujcie info około jutra - piątek.

To pewnie 70 będę miał koło 20 to możemy lecieć :D
Czekam jeszczę 5 min na usunięcie postaci >.> (24h trzeba czekać)

@Nokimo
Z Chęcią pomogę :D Najważniejsze czy gra Cię wciągnie i czy chcesz ja poznawać całą np. robiąc questy czy najpierw wylvlować ( co jeżeli na szybkość się stawia, to czasami trzeba przesiadywać w 1 miejscu po parę h) Zapewniam luźną atmosferę i jaja na czacie :P

Nie wiem co się opłaca w tej produkcji najpierw robić :) Więc w czwartek najpóźniej powinienem mieć już pobraną grę.

20:33 70 lvl wbity screen done :P Troche obsuwy przez krafcenie obiadu xD.
Jak coś będę grał w nocy 23+ pewnie: CycuszekQQ