Pobrałem, odpaliłem i niestety nie dla mnie ta gierka.
LaTale
@kamioool
Ok, ale po co nam ta informacja? xP
@event
http://www.ogplanet.com/event/summer2014.og - Mam nadzieję, że wszyscy wiedzą o tym evencie, logujcie się co dzień na przynajmniej godzinę a będziecie dostawać potki 200% drop rate, dodatkowo w niektóre dni dostaniecie inne specjalne nagrody (warto, jeżeli przez dwa miesiące, od początku lipca do końca sierpnia będziecie się logować po godzince do gry, dostaniecie Gema Fashion Cpn, który można wymienić na jedne z najlepszych Functional Fashion Setów w grze, taki coupon jest wart setki milionów).
Chyba se coś zrobię...
Nie byłem zalogowany godziny pierwszego, mogę się pożegnać z Gemą. Smutam.
Jeśli mam konto na steam to nie mogę się zalogować z tego konta na strone OG ? Muszę od nowa robić konto żeby dostawać te bonusy ... ? :/ Można gdzieś zresetować punkty skilli na początku ?
Umm po kolei:
- Nie możesz się zalogować z tego strona na koncie OGP
- Nie, w evencie wciąż bierzesz udział, ale nie możesz sprawdzić w które dni byłeś zalogowany. Pamiętajcie, że Gema Fashion Cpn nie jest jedyną nagroda, za logowanie w poszczególne dni są Holy Watery, Expert Hairstyle/Eye Coupony i inne bardzo przydatne rzeczy, tak więc jeżeli nie możecie całe dwa miesiące, to róbcie to kiedy możecie (Też się nie załapię, bo jadę na cały następny weekend, life is brutal xD).
- Można, w każdym sklepie z potionami zmieniasz zakładkę z Potion na "Misc[...]" i tam za 100k jest książeczka do resetowania skilli.
aha czyli biore udzial w tym evencie tylko nie moge sprawdzic kiedy bylem zalogowany a moge zobaczyc jakie nagrody sa ?
Kto mi pomoze w lair of dragon evil?!;p od 21-24?
Ja Ci mogę pomóc, tylko o co chodzi z 21-24? Godziny od 21-24, czy od 21 lvla do 24? Napisz w grze do DerpTH (Tylko, że nie o godzinach 21-24, bo wtedy mnie nie będzie, możesz nawet teraz, ewentualnie po północy).
https://www.youtube.com/watch?v=bPhrtLXNtxk - Nowy filmik, DotNuri1 (Widać czasem lagi typu teleport - wina nagrywania xD).
Ta Easy też tam co chwile mnie wywalało albo spadałem gdzie ty
Kto mi pomoze w lair of dragon evil?!;p od 21-24?
ja Ci moge pomoc bo mam akurat taki przedzial nick w grze Warnerx
Nie wiem czy testować. Mam nadzieję że gra nie ma jakichś dużych wymagań, bo mój złom może nie uciągnąć ;_;
Mam pytanko czy ktos wie jak nauczc sie kopania? Wiem ze kiedys wystarczylo tylko kupic lopate ale zapomnialem gdzie.....
btw. Potrzebne mi do questa "Bat Heart" musze wykopac cos z ziemi ale nie mam lopaty...
Mam pytanko czy ktos wie jak nauczc sie kopania? Wiem ze kiedys wystarczylo tylko kupic lopate ale zapomnialem gdzie.....btw. Potrzebne mi do questa "Bat Heart" musze wykopac cos z ziemi ale nie mam lopaty...
hmm nie wiem czy cos kupowalem ale powinno byc w zakladce skilli tam gdzie tez sa emotikony tam masz wlasnie rysunek lopatyz napisem "dig" wczoraj wlasnie robilem tego questa musisz wykopac w jaskini taka ziemie i z niej ci dropnie ( wyglada jak kupa troche )
hmm nie wiem czy cos kupowalem ale powinno byc w zakladce skilli tam gdzie tez sa emotikony tam masz wlasnie rysunek lopatyz napisem "dig" wczoraj wlasnie robilem tego questa musisz wykopac w jaskini taka ziemie i z niej ci dropnie ( wyglada jak kupa troche )
@up mam done juz poprostu nie zrobilem questa na 10 lvl... a nagrda byla ksiazeczka z dig i innymi:D
btw czemu nie moge nikogo do firend dodac? pisze ze nie ma takiego nicku...
@Ike4 nie jestem pewien ale może te osoby są offline ewentualnie na innym chanelu (nie wiem czy to ma znaczenie)
Jak coś dodawać: iCycuszeks
Moze zrobimy jakas liste Pl graczy w La Tale? Wtedy było by wiadomo ile nas jest:D
Moj nick :Ajkillyou
btw czy ktos juz dostal itemkiz eventu?
Itemki z ewentu odbierasz w banku z opcji Gift Bundle, czy coś w ten deseń . 90 lvl wbity, time to sleep. ~,~
Jeżeli ktoś potrzebuje teraz pomocy z questami czy coś, to jestem online i przez jakiś czas będę: DerpTH, przez weekend mnie nie będzie, jeżeli moja postać będzie online to nie piszcie do mnie, bo to nie ja będę zalogowany.
@edit
Lolz, mój temat reklamujący gier został oznaczony jako gorący, prawie 3k odsłon, taka sława. xD
DerpTH bedziesz online o 19-19:15?bo potrzebowal bym pomocy z questami:pw sumie z evil spirit dungeonem czy jakos tak:p
Btw jak dzwignac lvl petowi? ma 100% expa ale nie wiem jak skoczyc z 1 na 2 lvl:D
@rowniez szukam osob na spooky 30+ jak cos pisac tutaj lub w grze ING: Ajkillyou
Powinienem być, ale będę pakował się na wyjazd, więc nie wiem na ile będę mógł pomóc. Pet Shop (taka pół lisica-pół pani) po zmianie zakładki sprzedaje tabletki, którymi lvlujesz peta (Ikonkę do lvlowania peta masz w inventory na dole, obok enchantów itp.).
+Kiedyś ktoś mnie pytał o zmienianie się między Sub-Class i 3rd-Class, powiedziałem wtedy, że ogranicza go tylko Cooldown 24h między zmianami. Koleżanka z gildii mnie poprawiła, ten Cooldown wynosi 30min. xD Tak dla informacji na przyszłość.