Latanie samolotem

Witam!

Ostatnio z kuzynem po baku baku włączyła nam się rozkminka, by sobie polatać w grach PC samolotami. No i odpaliliśmy GTA:SA, wpisaliśmy "jumpjet", dostaliśmy jakiś samolot (nazywam go odrzutowcem ale się nie znam także proszę poprawiać) i sobie tak lataliśmy, pod mostami, bokiem obok wieżowców itd. W związku z tym mam następujące pytanie:

Czy znacie jakieś gry, gdzie można sobie polatać szybkimi samolotami typu F16 (chociaż dobrze by było, gdyby była różnorodność i wolniejsze jakieś szybowce itd. również) nad miastami, wieżowcami, pod mostami itd., bez brania udziału w wojnach i strzelania do innych jednostek?

Nie chce mi się strzelać, po prostu polatać, porobić tricki itp.

;)

może Microsoft Flight Simulator??

Tak myślałem, że ten tytuł zostanie podany jako pierwszy a następne to będą HAWX (gdybym nie napisał, że bez strzelania ;P)

Nie wiem czy już wyszło, ale Birds of Steel jest dobrą grą. Ofc II wojna światowa.

Nie zauważyłem, że bez strzelania. Hmm nic innego do głowy mi nie przychodzi w tym momencie.

A, no i oczywiście na PC :)

EDIT: Generalnie nie chodzi mi tak bardzo o typowe symulatory co bardziej o zręcznościówki z elementami symulatorów :)

Polecam szczerze Just Cause 2, samoloty są troszkę wolne, ale model lotu jest baardzo przyjemny, bardziej wymagajacy od gta sa i do tego masz tyle miejsc do robienia trickow, ze glowa mala. Bardzo polecam, bo sam się bawiłem bardzo długo. Teraz sobie latam na FSX + pad od xboxa 360 i też jest miodnie.

Czekaj do 15 maja wychodzi War of Warplanes wyczekuje ten tytuł bardziej niż diablo 3.

w gta sa to ustawiłem tak że się lata * i 9 xD

@ISmokeBleezys War Thunder może być też dobre

Witam!

Ostatnio z kuzynem po baku baku włączyła nam się rozkminka, by sobie polatać w grach PC samolotami. No i odpaliliśmy GTA:SA, wpisaliśmy "jumpjet", dostaliśmy jakiś samolot (nazywam go odrzutowcem ale się nie znam także proszę poprawiać) i sobie tak lataliśmy, pod mostami, bokiem obok wieżowców itd. W związku z tym mam następujące pytanie:

Czy znacie jakieś gry, gdzie można sobie polatać szybkimi samolotami typu F16 (chociaż dobrze by było, gdyby była różnorodność i wolniejsze jakieś szybowce itd. również) nad miastami, wieżowcami, pod mostami itd., bez brania udziału w wojnach i strzelania do innych jednostek?

Nie chce mi się strzelać, po prostu polatać, porobić tricki itp.

;)