Łatwe mmo do grania z chlopakiem

Hej szukam czegoś prostego do grania z chłopakiem

Coś na co mogę wejść nawet na 30 min i coś porobić , ale jak będziemy mieć wolny dzień to możemy siedzieć 4 h

Musi być proste , łatwy interfejs najlepiej mało skili lub przycisków (chyba że są akurat jakieś klasy które mają 3 przyciski na krzyż )

Farming nie przeszkadza jeżeli jest i najlepiej po polsku ale wiadomo jak z polskimi wersjami .

Napewno odpada liga (poza swarmem który uwielbia nie umie się skupić na tylu rzeczach)
Nie Metin .

Może coś znajdziecie nam dziękuję

Gw2

1lajk

Gw 2 dużo do robienia ciężko o progres żeby był widoczny na krótkich sesjach imo . I klasy nie mają kilku guzików chyba że ja takimi grałem akurat

Możesz grać casualowo. Nikt nie każe Ci gonić mety, która swoją drogą nie istnieje w tej grze. Gw2 jest specyficzne, bo z jednej strony chcesz mieć najlepszy gear w grze, a z drugiej strony słabszy o stopień gear jest słabszy tylko o 10% o najlepszego.
Jest Exotic, ascended, legendary (który jest na równi z ascended z tą różnicą, że możesz wybierać sobie w nieskończoność jakie ma mieć staty dany przedmiot)
Co do ilości skilli. Są buildy które można ustawić po 4/5 przycisków i to też nie zawsze. Ale wiadomo, im prostszy build, tym mniej obrażeń zadaje. Co i tak nie ma czasami znaczenia, bo większość contentu robi się z ludźmi, a skoro chcesz grać z partnerem, to już w ogóle nie ma znaczenia.

Elder Scrollls Online - podstawka jest na promo za 29 zł

Gra w której nie ma wyścigu szczurów, jest co porobić typu craft czy rybki czy housing każdy znajdzie coś dla siebie, ciekawe mounty, skiny i ubiory postaci pozwalają na ciekawe wystrojenie swojej postaci.

Oczywiście aą tam płatne dlc i coś w stylu eso plus gdzie dodają crafting bag i nieskończone miejsce na matsy oraz w dlc zawierają różne ciekawe mechaniki jak wykopki antyków czy teraz scrybing nowych skili, można być vampirem lub wilkołakiem, złodziejem, zabójcą i wykonywać morderstwa na zlecenie gildii :slight_smile: jest tego sporo, eso ma rozwiniętą fabule, w elsweyr latają smoki, warto sprawdzić ten tytuł:)

Oczywiście na początek polecam podstawkę w której jest naprawdę masa kontentu, skalowanie które pozwala wam odwiedzić każdą lokacje i trzaskać questy :slight_smile:

Jeżeli ewentualnie szukacie czegoś F2p musicie się liczyć z ewentualnym P2W, tutaj mogę zaproponować Neverwinter.

Warframe wydaje się pasować idealnie.

1lajk

Tez Polecam TESO Spoko sie gra nikt nigdzie cie nie pogania grasz swoim tepem, Mozesz pobrac tez spolszczenie ale chyba tylko dziala na podstawke i 2 pierwsze dodatki :slight_smile:

Warframe - naprawde czilowa gra.
Once Human - Dawno nie grałem w nic tak ciekawego i dobrego, dodam ze gram w to właśnie z dziewczyną, budowanie domku, gardening, crafting, Postrzelasz, pomachasz mieczem.
New World - Gierka warta uwagi, bardzo przyjemnie się grało mi z dziewczyną, nawet na pvp
ESO - Ogólnie jest okej, ale jest nudna i walka dosyć chaotyczna (spamowanie umiejętnościami na “pałe”) no mi to się nie podobało.
GW2 - Graliśmy długo, ale im dłużej w New World tym mniej ten GW2 atrakcyjny się robił.
TAERN - bardzo dobra gierka przeglądarkowa po POLSKU, głównie mojej dziewczynie się podobały walki, są turowe ale mimo to sama gra ma coś w sobie.
Final Fantasy 14 - gra naprawdę z niskim poziomem trudności, nawet na raidach, ciężko żeby tam umrzeć, nawet zdarzało mi się trochę przysnąć, ale dam jej 8/10. NIE POLECAM FABULY, to mega słaba strona, nie wiem jak poźniej, bo po prosut po miesiącu czytania, odpuszczałem nawet i szybciej i skipowałem jak leci.

z tym ffxiv to lepiej bym uważał, zaraz zlecą się fanboye i będą mówić, że nie czytałeś dokładnie, czytać musisz, lepsze będzie mówie ci mordo jak ci pokaże fabułe ciekawą, tylko czytać musisz.

Teraz Taern nazywa się Broken Ranks. Myślę, że to bardzo dobra propozycja, wychodzi teraz nawet wersja na mobilki, więc to będzie 3cia najlepsza gra mobilna zaraz po OSRS i Albion Online

Throne and liberty teraz po 25 zł VPN do września na Korei bez Łagów , a od września wersja EU .

Warframe najlepsza opcja na chill gaming. Content tylko PvE, także bez spiny. Zawartości jest masa, a wszystkie misje na planetach itd da się grać w party (jedynie questy fabularne są solo). Gra jest w pełni spolszczona (bez dubbingu, tylko napisy). Można robić krótkie sesje (jakaś jedna misja) albo i dłuższą farmę materiałów albo progres jakiegoś contentu.

The Lord of the Rings Online - cassualowe, bardzo fajne community, no i w śródziemiu :smiley: do tego jest free to play

The Elder Scrolls Online - bardzo prężnie rozwijająca się gra, super lore, teraz jest za darmo do wypróbowania, a normalnie za parę złotych podstawka do kupienia

dla grania casual każda gra mmo będzie ok aktualnie wszystkie gry są tak upraszczane ze jak chcesz każdy gracz może sobie w nią grać bez dużego wysiłku jedynie progres w mmorpg będzie wam szedł wolniej jak gracie 30 min dziennie ale to do momentu aż dobijecie do aktualnego etapu gry.

Moim skromnym zdaniem, to na prawdę spoko casualowa gierka bez spiny do pogrania razem to Tarisland. :slight_smile: Spróbujcie, jest za free.

Jak lubi trybik z tej pato gierki i nie musi to byc mmo to zagrajcie w survivorsy, ktore maja online/coopa.

• Apocalypse party
  • Vampire survivors
  • Ravenswatch

Gdybyś chciał MMO do zagrania z dziewczyną to jest tego od groma - KAŻDE pierwsze lepsze jednocześnie proste, typu 3 klawisze na krzyż np. Tibia. Dla gejów, hmm FFXIV?

Podsumowanie

asdasd
dsadsa
dasddasd

grajcie w turf battles widać progres szybko xd

jakiś sprawdzony poradnik jak zagrać na tej koreańskiej wersji? I czy klient jest po angielsku?

Szczerze chyba potrzebowałbym czegoś jak Poe ale z zza pleców . Aby było mało skili dużo zabijania . Ja nie lubię poe a z tego co pamiętam tylko stare gry miały mechanikę farmienia dużych grup moobow