Witam . Ostatni zainteresowało mnie jedno pytanie . Czy można jakoś zarobić w łatwy i przyjemny sposobik przy komputerku ( Nie sprzedawanie postaci bo to przerobiłem i jednak żeby jakoś zarobić trzeba posiedzieć)
Łatwy zarobek
A umiesz robić strony, grafikę komp. itp.?
Bo jak tak to możesz robić na zamówienie strony, grafiki itp.
Mój kolega to robi i na miesiąc około 600 złotych zarabia...
I nie mówcie, że kłamię bo sam mi pokazał trzy stówy z portfela...
Ja też to planuję, ale na razie jestem w etapie szkolenia siebie...
Ja polecam stronkę http://readbud.com
Codziennie oceniamy artykuły i dostajemy za to troche forsy.
Po osiągnięciu progu wypłaty, tj. 50$, zarobione pieniądze można wypłacić na konto Paypal.
W razie wątpliwości w sieci jest pełno dowodów wypłat.
Polecam i pozdrawiam.
PS. Ja osobiście prawdopodobnie juz jutro dotrę do 50 $
Ja polecam stronkę http://readbud.comCodziennie oceniamy artykuły i dostajemy za to troche forsy.Po osiągnięciu progu wypłaty, tj. 50$, zarobione pieniądze można wypłacić na konto Paypal.W razie wątpliwości w sieci jest pełno dowodów wypłat.Polecam i pozdrawiam. PS. Ja osobiście prawdopodobnie juz jutro dotrę do 50 $
Ja mam wątpliwości bo gdy się zbliża do 50$ to podobno mniej dają do oceny :PP
dają mniej, ale można mimo wszystko zbierać.
Ja wchodziłem przez kilka m-cy raz dziennie i wkońcu sobie niedługo wypłacę, a praktycznie nic nie straciłem czasu bo wystarczy pare minut na dzień.
Zarabianie za: kliknięcia myszką, oglądanie reklam, pisanie (za przeproszeniem) pierdół itp. to oszustwo. Zarabiają na tym tylko pomysłodawcy. Kiedyś byłem naiwny i bawiłem się w to. Co dostałem? Zainfekowany komputer(5trojanów, 2 spyware i masa innych) i e-mail od twórców że pieniądze zostały przesłane na PayPal, a nic tam nie było. Chcesz zarobić na komputerze? Języki + grafika, mój kuzyn ciągnie 5dych za rysunek w AutoCadzie, 10 minut roboty. A jak nie chcesz się uczyć to roznoś ulotki albo latem zbieraj truskawki.
@down to też
Łatwo to można zarobić, ale w mordę
Zawsze można...no wiesz:) jeżeli jesteś "lekkich obyczajów" to proszę bardzo.
Jak nie chcą dać, trzeba brać. To do tych lekkich obyczajów.
Nie nie jestem lekkich obyczajów , a uczę się sporo na 14 latka chyba nie przystoi stać pod latarnią
Stronę miałem zrobić swoją bo podobno są z tego jakie takie dochody ale jak napisałem temat z pytaniem o jakąś darmową domenę taką z gotowcami bez skrypt owania to nie wypaliło 0 odpowiedzi było( ). Ostatni bawiłem się w opisy (chyba tak to mogę nazwać) gier . Lecz sam nie wiem czy mi wyszły. Boję się je wystawiać bo jak ostatnio wystawiłem to mnie zjechano i tyle było. Myślę że te są lepsze ale....
Weź się za pomoc starszym ludziom, to jest przynajmniej pożyteczne, a jak mają kasę to czasem grosiwa się szczędzą.
U mnie nie ma tak dużo starszych ludzi na wsi . Raczej nie wypali
Witam . Ostatni zainteresowało mnie jedno pytanie . Czy można jakoś zarobić w łatwy i przyjemny sposobik przy komputerku ( Nie sprzedawanie postaci bo to przerobiłem i jednak żeby jakoś zarobić trzeba posiedzieć)