Launcher NCSoft'u - problem

Yo,

mimo że cisza w tym dziale, mam nadzieję że ktoś mi pomoże.

Mam (a raczej miałem) zamiar zainstalować klienta B&S eu. Problem jest taki : Gdy odpalam Launcher NCSoftu, pojawia się okno jego aktualizacji. I to tyle. Po pewnym czasie zamyka się z błędem :

fle0fy.jpg

Może ktoś coś wie?

Yo,mimo że cisza w tym dziale, mam nadzieję że ktoś mi pomoże.Mam (a raczej miałem) zamiar zainstalować klienta B&S eu. Problem jest taki : Gdy odpalam Launcher NCSoftu, pojawia się okno jego aktualizacji. I to tyle. Po pewnym czasie zamyka się z błędem :Może ktoś coś wie?

Dość popularny błąd, podobno restart launchera i ponowna próba po każdym z tych błędów w końcu pozwoli Ci pobrać grę do końca, ja takiego czegoś nie miałem, ale znajomy po prostu nie odpouścił i po wielu błędach pobrało mu grę i działała. ;P

Hmm. Problem jest taki że to właśnie LAUNCHER się nie uruchamia, gdyż nie może się zaktualizować...

Chyba, że tak, sprawdź, czy coś Ci nie blokuje Ci połączenia np. jakiś firewall lub antivirus jak. avast(największe zło).

Jeśli to nie działa, to może flushdns w cmd i reset modemu/routera, no i najlpiej na nowo zainstalować nclaunchera i potem uruchomić launcher jako administrator (ponieważ znajduje się on w program files i czasem windows może przyczepić się do aplikacji, która próbuje zmienić tam coś bez uprawnień admina).

Jak to nie pomoże to nie wiem, co byś mógł jeszcze zrobić...

p.s. Nie spojrzałem dokładnie na fotkę, że błąd wyskoczył na aktualizacji launchera, a nie na jakimś pliku. ;s

Dzięki za pomoc, jednak winna była blokada torrentów w moim akademiku... Gra już leci na dysk :P

Yo,

mimo że cisza w tym dziale, mam nadzieję że ktoś mi pomoże.

Mam (a raczej miałem) zamiar zainstalować klienta B&S eu. Problem jest taki : Gdy odpalam Launcher NCSoftu, pojawia się okno jego aktualizacji. I to tyle. Po pewnym czasie zamyka się z błędem :

fle0fy.jpg

Może ktoś coś wie?