Lawandia.pl - Gra pokemon na mapie 2D

Wprowadziłem was w błąd... Nowa lokacja to:

Jezioro Dewar (Wymagania: 16 poziom aktywnego pokemona)Pokemony: 70% wodne, trawiaste + 1 pokemon z każdego typu

A pokemony, które tam są to pokemony jeszcze z pierwszej serii ...

@hubcert: Tak mam

NiusieK nie masz czasami tam nicku Jasper?

Hmm... Dlaczego teraz serwery off ?dry.gif

Wez to usun bo zaraz Natanek sie dopier*** ; d

Gierka fajna.Trochę kosmos bo po 3 minutach walczyłem z venusaurem na 2 poziomie a potem z arcticuno.

Gierka fajna.Trochę kosmos bo po 3 minutach walczyłem z venusaurem na 2 poziomie a potem z arcticuno.

WTF?! Venusaur, który ewoluuje z ivysaura na 36 lvlu, spotkany na 2 lvlu?! I potem Articuno (legenda)? Gościu(tak ty, który zrobiłeś tą grę), kiedykolwiek interesowałeś się pokemonami?

Przecież to jest wgl nieogarnięte... Rozumiem, że "jakiejś tam nieogarniętej hołocie" sprzedasz ten kit, ale chyba zapomniałeś, że pokemony to kultowa bajka (przynajmniej jak ja byłem mały). Gra fajnie wykonana, ale nie ma składu, jeśli chodzi o uniwersum. Grałeś kiedyś w poki? Oglądałeś anime? Bo rzeczywiście, jak kolega wyżej napisał, "kosmos". I to totalny. Ja bym się zabrał najpierw za zdobywanie odznak na GBA, a potem robił taką grę.

Mam to do siebie, że hejterów ignoruje... no ale dobra.

Gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem (uczą tego w gimnazjum) przeczytał byś, że to nie jest w żadnym wypadku gra na podstawie kreskówki pokemon ani gry GBA... tylko luźna gra w klimatach tej serii.

Następnym razem się edukuj zamiast robić z siebie idiote i bezpodstawnie obrażać innych graczy.

nie miałem na celu obrażanie cię, ani nikogo innego, po prostu mnie to zszokowało. I nic nie pisałeś, że jest to "luźna gra", gdzie spotkanie articuno na 2 lvlu jest normą. Ja bym się na twoim miejscu nauczył dokładniej pisać opisy (tak, tego też uczą w gimnazjum).

Lawania to darmowe mmorpg rozgrywane w klimatach znanej nam wszystkim kreskówki pokemon.

Przemierzaj wielką baśniową kraine, łap pokemony, zwiększaj ich siłe, uzyskuj sojusze z graczami, stań do walki z najsilniejszymi stworami czyhającymi na każdym kroku oraz mistrzami lokacji. Zostań prawdziwym trenerem i sprawdź czy jesteś godzien nosić imię mistrza pokemon!

baner1.png

Co w grze?

-Mapa 2D

-Walki z trenerami / dzikimi pokemonami / graczami.

-Mikstury/Pokeballe / Centrum Pokemon

-Łapanie pokemonów

-Ewolucje

-Trenowanie

-Rankingi

-Mistrzowie lokacji / Odznaki

-Zadania

-Czat/wiadomości

-Gildie i wojny gildii

-Targ pokemonami i eliksirami

W najbliższym czasie:

-Specjalne wydarzenia w lokacjach (takie jak nalot wrogich trenerów, a za pokonanie unikalne nagrody).

WWW.LAWANDIA.PL