Layout na YT

Da sie jakos zmienic skórke na you tubie? Wkurza mnie już to białe, oczojebne tło.

Tło możesz zmienić

zrób własne na kartce i przyklej na monitorze

@Up czy to nie ot?

Co do tematu to wiem co czujesz, wolałbym te czarne co niedawno było na godzinę Ziemi, też mnie wkurza to białe tło. Niestety chyba nie da się tego zmienić.

@Up czy to nie ot? Co do tematu to wiem co czujesz, wolałbym te czarne co niedawno było na godzinę Ziemi, też mnie wkurza to białe tło. Niestety chyba nie da się tego zmienić.

A to nie jest ot ? Nie wniosłeś nic do tematu tylko się "pożaliłeś". Poszukałem trochę po google i różnych stronach lecz nigdzie nie znalazłem czegoś co da nam możliwość zmiany tła. Więc najprawdopodobniej nie da się (chociaż może za sprawą jakiegoś programu). Zapewne w przyszłości youtube udostępni nam taką opcje :)

Chmarus - Powiedział bys może, jak to zrobic? :D

Tła całego portalu się zmienić nie da, a tylko ewentualnie tło twojego kanału i chyba o to Chmarusowi chodziło, bo też tak na początku zrozumiałem ;p A tą żarówką tylko ekipa YT poddenerwowała wszystkich, bo czarne tło wyglądało na prawdę przyjemnie, a dostęp do niego został odcięty ;<

Da sie jakos zmienic skórke na you tubie? Wkurza mnie już to białe, oczojebne tło.