Hej,
Z racji, że już wybitnie znudziła mi się gra samemu w ligę, chciałbym zaciągnąć się do jakieś drużyny, która ma w planach udział w amatorskich "starciach", które to od nowego, ósmego, sezonu zostaną wprowadzone przez Riot Games. Jestem również otwarty na propozycję grania duo kolejek rankingowych.
O sobie napiszę tyle, że mam 23 lata, nie klnę na lewo i prawo (choć nie powiem pod wpływem emocji zdarza się coś chlapnąć). Oczywiście nie mam też nic przeciwko ludziom, którzy nadużywają podwórkowej łaciny byleby przy tym nie było niepotrzebnego "rage'u". Posiadam własny serwer TS3 i taki też komunikator preferuje. Jestem dostępny wieczorami głównie 20:00 - 24:00.
Odnośnie gry to gram głównie na pozycji wsparcia (Leona, Thresh), druga pozycja to wojownik na górze (Renekton, Poppy). Jestem obecnie w platynie III. Od razu chcę wspomnieć, że nie jestem jakim "pro uber koksem". Ligę, w której jestem wywalczyłem sobie grą przez cały rok po 1-2h dziennie (z racji samotnego trybu gry). Jestem otwarty na sugestie, nowe taktyki. Lubię grać zespołowo i obrywać za zespół po twarzy. Moje konto znajduje się na serwerze EUW.
Jeśli jest ktoś kto również chciałby od nowego sezony powalczyć w parze lub jakaś drużyna szuka gracza wsparcia, który słucha co się do niego mówi to zapraszam do kontaktu poprzez forum
Pozdrawiam,
Symir.
PS Nick w grze taki sam jak na forum ( to dla tych, którzy lubią patrzeć na statystyki )