League of Legends, bardzo ważne

Siemano,

Mam do was 2 pytania, a o to:

1)Czy moglibyscie mi pomoc, poniewaz chce w lol'u miec skin Teemo Astronaut,tak zebym ja tylko go widzial,czy wiecie jak to da sie zrobic? Bo podobno sa sposoby ale ja ich nie znam.

2)Pamietacie niektorzy gre "Grand Chase" taka 2d, ostatnio dowiedzialem sie ze jest block dla Europe na ntreev, i w tym sprawa, wiecie czy kiedys nadejdzie grand chase europe?

Siemano,Mam do was 2 pytania, a o to:1)Czy moglibyscie mi pomoc, poniewaz chce w lol'u miec skin Teemo Astronaut,tak zebym ja tylko go widzial,czy wiecie jak to da sie zrobic? Bo podobno sa sposoby ale ja ich nie znam.

na forum leaguecraft'a masz wszystko pięknie opisane.

Okej, ale powiedz mi ktore pliki naleza do teemo astrounaut w heropak.zip ?

Edit

Które pliki naleza do teemo astrounaut? tego skina?

teemo_astronaut.skl

teemo_astronaut.skn

teemo_astronaut_TX_CM.dds

teemoLoadScreen.dds

teemoLoadScreen_1.DDS

teemoLoadScreen_2.dds

teemoLoadScreen_3.dds

teemoLoadScreen_4.dds

wejdz do foldera Riot Games\League of Legends\game i wypakuj HeroPak_client i wez na wszystko pote msciagnji sobie jakies i normalnie tam wchodzisz DATA/champions/i szukasz tego swojego i wklejasz to co sciagnales cala filozofia (mi dziala)

Dobra już nie trzeba a jezeli ktos chce aby jego teemo wygladal jak astronauta ;d to prosze tutaj jest pliczek :)http://forum.leaguecraft.com/showthread.php?tid=18408&page=1 zwie się on "o.o.zip"

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.

Siemano,

Mam do was 2 pytania, a o to:

1)Czy moglibyscie mi pomoc, poniewaz chce w lol'u miec skin Teemo Astronaut,tak zebym ja tylko go widzial,czy wiecie jak to da sie zrobic? Bo podobno sa sposoby ale ja ich nie znam.

2)Pamietacie niektorzy gre "Grand Chase" taka 2d, ostatnio dowiedzialem sie ze jest block dla Europe na ntreev, i w tym sprawa, wiecie czy kiedys nadejdzie grand chase europe?