League of Legends - Błąd Maestro

Przy uruchamianiu gry po ostatnim patchu z Lulu (czy jak ona się tam zwie) zaczął mi wyskakiwać błąd Maestro. "League of Legneds zatracił połanczenie z Maestro, zresetowanie może pomóc". Już wczoraj naprawiałem klienta gry i ją przeinstalowywałem, lecz nic to nie dało.

Ma ktoś pomysł, jak rozwiązać ten problem?

uu chłopie...moj ziomek mial ten sam problem....i niestety format pomógł

Format czyli reinstalacja Windowsa i format wszystkich dysków?

formatowanie partycji C: najprawdopodobniej, powinno wystarczyć. Jeśli to nie wystarczy, to niestety całego dysku.

Może to zabrzmi głupio ale gdzie masz zainstalowanego Lol'a? Np. na C:/RiotGames czy C:/coś/coś/RiotGames?

Problem rozwiązany. Pomógł support z lola. Wina leżała albo w programie windows defender, którego musiałem wyłączyć, żeby działało, albo w nieużywanym firewallu, którego odinstalowałem.

I lola mam dysku E :P czyli na innym niż Windowsa, bo tego mam na D

.... tak to brzmi głupio, czasem tych waszych porad, aż się nie chce czytać... zanim cokolwiek usuniesz, spróbuj przywrócić ostatnią znaną dobrą konfigurację systemu, jak nie wiesz jak w sieci jest masa miejsc, gdzie można to zrobić.. tyle ode mnie. Peace.

Edit:

No to git, następnym razem pisz w pierwszej kolejności do suportu, bo tutaj główna porada to reinstalacja windowsa - znawcy.

Skoro problem rozwiązany, to temat zamykam.

Przy uruchamianiu gry po ostatnim patchu z Lulu (czy jak ona się tam zwie) zaczął mi wyskakiwać błąd Maestro. "League of Legneds zatracił połanczenie z Maestro, zresetowanie może pomóc". Już wczoraj naprawiałem klienta gry i ją przeinstalowywałem, lecz nic to nie dało.

Ma ktoś pomysł, jak rozwiązać ten problem?