League of Legends (drużyna)

Siemanko. Więc tak planuje stworzyć drużynę( nie musi to być jakiś pro challenger team, ja sam jestem skromnie w platynce).

Powód:

Mam już dość gry solo... Nie da się nic ugrać jak się trafi 2-3 trolli czy leaverów.

Chce zrobić drużynę taką, w której nie będzie flame'owania, rage'y itp.. Moja ulubiona linia to supp ale mogę też grać na topie i midzie.

Jeśli chodzi o team to umówimy się tutaj a jak już znajdziemy wszystkich to pozapraszam. Nazwe drużyny wybieramy wspólnie i zaczynamy od 0.

Jeśli chodzi o czas to nie przeszkadza mi zagrać 1 meczu/dziennie czy 5. Godziny też zależne od pracy ale z tym to mozna się dogadać.

Wymaganie wiekowe.. Hmm.. Osoby dojrzałe psychicznie i emocjonalnie.(Najlepiej 18+)

No ode mnie chyba tyle, no chyba że chcecie wiedzieć jakimi gram championami ;p (Wszystkie supporty a top/mid Shen, Lulu, Lissandra czasem zagram Yasuo czy zedem)

Do końca tego tygodnia chciałbym złozyć drużynę więc proszę o skladanie ofert^,^

EUNE

Well promyczku, w sumie ostatnio sie nudze ,wiec mozemy pograc. Ale ja tez supportuje ostatnio ^^. Mam cie w znajomych o ile pamietasz.

Ja mogę spróbować mainuje ADC (Lucian,Jinx,Kalista,Corki i czasem vayne)

Ogółem w s4 po 7:3 placementsach wylądowałem o dziwo w silver 5 a sezon już bez zapału po widoku tego co się dzieje w silverze skończyłem na silver 1.

w s5 placementsy znowu się wykazały i był bronze 1 po paru grach jest s5 i brak siły.

Ogółem jakoś nie przykładam się co do dywizji, pod koniec s4 z kumplami z platyny,diamentu grałem na adc i nie miałem problemu z gold/platyna ADC. Najwyżej dewizyjnie przeciwnik pokonany przeze mnie był to diament 3. Ogółem uwazam że dywizja mało znaczy o umiejętnościach w końcu LoL to gra zespołowa a samemu gry nie wygrasz gdy warzywa w około.

Wiek 20 lat możemy zagrać kilka gierek i zobaczymy czy sobie poradzę. Liczę na jakieś konstruktywne granie bez flame i obwiniania.

nick: Tidies

Ostatnio brak chęci do gry i może w drużynie znajdę troche natchnienia xD

Mogłoby się coś ugrać w jakieś ciekawej drużynie. Przydałaby się odskocznia i pograć z normalnymi ludźmi. Ja preferowałbym środkową linię.. a kim.. to się okaże.

O ile mówimy o naszym rodzimym serwerze, gdzie nie idzie nic konkretnego ugrać, to mogę się zgłosić żeby raz na jakiś czas pograć. Najlepiej czuje się jako mid/top, ale nie pogardzę też ADC/supp. Jedyne czego nie zrobię, to jungla, bo to zupełnie nie dla mnie.

Nick: bezle

Okej, widzę że mamy całą drużynę ;p Wysłałem wam zaproszenia. Mój nick: Promyczeekk

Hesner podaj mi swój nick na pw lub wyślij zaproszenie.

Tez chetnie pogram z jakas druzyna bo solo Q mnie juz dobija przez warzywa w teamach. Mainuje jungle Nich Innsinio wiek 23 lata. jak cos pisz na grze.

Okej, więc mamy cały team i nawet rezerwę ^,^

Proponuje pierwsze spotkanie zrobić dziś między godziną 22 a 23, a kolejne jutro między godzinami 11-12 (Jeśli kogoś nie będzie bo nie może czy coś mu wypada to spoko będą następne trminy które już ustalimy wspólnie)

Przy okazji prosiłbym abyście napisali jakie godziny wam odpowiadają żeby można było wybrać jakieś terminy.

Godziny popołudniowe/wieczorne, byle nie z rana. Gdzieś tak po 17 będzie idealnie

Siemanko. Więc tak planuje stworzyć drużynę( nie musi to być jakiś pro challenger team, ja sam jestem skromnie w platynce).

Powód:

Mam już dość gry solo... Nie da się nic ugrać jak się trafi 2-3 trolli czy leaverów.

Chce zrobić drużynę taką, w której nie będzie flame'owania, rage'y itp.. Moja ulubiona linia to supp ale mogę też grać na topie i midzie.

Jeśli chodzi o team to umówimy się tutaj a jak już znajdziemy wszystkich to pozapraszam. Nazwe drużyny wybieramy wspólnie i zaczynamy od 0.

Jeśli chodzi o czas to nie przeszkadza mi zagrać 1 meczu/dziennie czy 5. Godziny też zależne od pracy ale z tym to mozna się dogadać.

Wymaganie wiekowe.. Hmm.. Osoby dojrzałe psychicznie i emocjonalnie.(Najlepiej 18+)

No ode mnie chyba tyle, no chyba że chcecie wiedzieć jakimi gram championami ;p (Wszystkie supporty a top/mid Shen, Lulu, Lissandra czasem zagram Yasuo czy zedem)

Do końca tego tygodnia chciałbym złozyć drużynę więc proszę o skladanie ofert^,^

EUNE