League Of Legends Ekipa

Szukam ekipy do Lola.Najlepiej jacyś doświadczeni gracze,którzy wytłumaczą złożone taktyki.Wiem że są różne poradniki ale najszybciej i najlepiej jak ktoś opieprzy na tsie czy skype.Chciałbym zagrać brandem albo anivią ale z braku pz gram Master Yi.

Ekipy tak na serio raczej nie znajdziesz, bo sam jeszcze nie do końca wiesz kim chcesz grać (champów podałeś, ale bardziej mi chodzi o rolę w teamie). No, chyba że masz na myśli ludzi którzy cię wprowadzą w grę, wtedy może znajdą się tacy, którzy wezmą cię pod swoje skrzydła. Życzę szczęścia :)

Moja rola w drużynie?Postacie mogą się zmieniać ale głownie DPS.Mam też możliwość rozmowy głosowej.

Jeśli grasz na US mogę z Tobą pograć :)

Niestety tylko EU east.

Ja mogę... nick w grze: MaKuPL

Jeżeli chcesz ekipe z doświadczonymi graczami to właśnie posiadam taką jest nas ok 13+osob siedzimy na TS gramy razem dzielimy się doświadczeniem, doradzamy sobie wspólnie.Jeżeli będziesz chętny napisz z chęcią przyjmiemy.

@UP mogę się do was dołączyć na starym koncie mam 25 lv ale gram od nowa i mam 11 dopiero...

Wszystkich chetnych zapraszam na ts3: 188.165.154.152:3360. Prywatny serwer.

Wszystkich chetnych zapraszam na ts3: 188.165.154.152:3360. Prywatny serwer.

Jaka jest średnia wieku graczy? Może gra z nową ekipą pomogłaby mi trochę zmienić podejście do LoL'a z takiego gdzie się cholernie spinam na spokojniejsze :)

Najmłodszy ma 19 lat najstarszy 30+

Maku przecież w lola gra ; D dzisiaj wyśle ci zapro kobitko to sobie pykniemy rundkę ;p

szukasz ekipy? a ile już grasz?

Chętnie dołączę do jakiejś ekipy, ostatnio gram na EU NE, mam tam 23 lvl bodajże, ale na US mam 30, więc nowy nie jestem, niestety jak widać mój lvl nie pozwala na granie rankedów.

Ja także dołączę któregoś dnia, prawdopodobnie we wtorek. :)

nie polecam grać z miriadelem, jak na 25lvl + który w ogóle nie potrafi grać w ów grę. : )

nie polecam grać z miriadelem, jak na 25lvl + który w ogóle nie potrafi grać w ów grę. : )

Mam gościa który ma lvl30 i gra dłużej ode mnie, a jest na poziomie takim że człowiekowi chce się płakać. Miriadel mi nie straszny jak na razie. :)

Chętnie zagram. Pisać pod nick SoSox

Też chętnie zagram 30 lvl nick: Mr Siti

Szukam ekipy do Lola.Najlepiej jacyś doświadczeni gracze,którzy wytłumaczą złożone taktyki.Wiem że są różne poradniki ale najszybciej i najlepiej jak ktoś opieprzy na tsie czy skype.Chciałbym zagrać brandem albo anivią ale z braku pz gram Master Yi.